OČIVIDEC TRAGEDIJE NA PAGU: "Trije otroci so že ležali krvavi na betonu, ko je z balkona vrgel še četrtega!" (VIDEO)

Kronika

Naše južne sosede pretresa tragedija, kakršne ne pomnijo. Danes zjutraj je 54-letni Josip Rođak z balkona prvega nadstropja družinske hiše na Pagu potisnil svoje štiri otroke, pri čemer sta se dva huje poškodovala. Hrvaške medije zdaj preplavlja pretresljiva izpoved očividca okrutnega zločina in lastnika hiše, v kateri je bivala družina.

85-letni Bernard Maričević (na fotografiji zgoraj) je medijem pojasnil, da so trije otroci krvavi ležali na betonu, ko je videl očeta z balkona vreči še četrtega. "Začel sem klicati mamo, ki je pritekla dol in kričala: 'Ku*** sin!' Nismo jih smeli dvigniti, samo da smo videli, ali so vsi živi. Vzel sem malega, starega dve in pol leta, ga dvignil k sebi in pokril z odejo," je Maričević opisal pretresljive minute po grozljivem dogodku.

Pojasnil je še, da je sprva mislil, da nekdo nekaj meče skozi okno in "nisem si mogel misliti, da so to otroci". Nato je videl očeta otrok, kako je sedel v svoj avtomobil in se odpeljal na policijsko postajo

Po besedah lastnika hiše z družino ni imel težav, saj so bili dobri podnajemniki. "On je imel dobro plačo, a je bil nor na avtomobile. Zdaj bi tega, zdaj bi onega," je dejal Maričević in dodal, da nikoli ni slišal, da bi se oče fizično spravljal na otroke. Soseda pa je medijem pojasnila, da naj bi se družina kmalu morala izseliti iz hiše.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija