PADEL NAJ BI Z VIŠINE DESETIH METROV: Truplo 18-letnega Jovana so našli štiri dni po njegovem izginotju

Kronika

Po štirih dneh iskanja pogrešanega Jovana iz Niša, so policisti začeli preiskovati njegovo smrt. 21. februarja zjutraj so namreč na območju ene izmed nedokončanih zgradb na Ulici Branka Krsmanovića našli njegovo truplo. Ob sebi je imel mobilni telefon in denar. 

18-letni maturant umetniške šole Jovan Veselinović je bil pogrešan od srede, 17. februarja. Nazadnje naj bi ga videli okoli 23. ure na Bulevaru Nemanjića, natančneje na območju Ulice Branka Krsmanovića v Nišu.

Ta večer je bil z družbo na obisku pri prijatelju, kjer so igrali video igre. Še z dvema prijateljema in prijateljico je po tem odšel nazaj domov. Pospremil je prijateljico, na mobilni telefon pa je bil od 4. ure zjutraj nedosegljiv. Zaradi tega je bilo nemogoče izslediti njegovo gibanje.

Obvestilo, da je pogrešan, je na družbenem omrežju delila njegova mati. 

Družina je dejala, da še nikoli pred tem ni odšel od doma, ne da bi se jim oglasil, da ni imel nikakršnih težav in da je bil dober učenec.

Njegovo truplo so našli na gradbišču

Njegovo truplo so našli včeraj, 21. februarja, zjutraj na Ulici Branka Krsmanovića v Nišu. Glede na mesto najdbe predvidevajo, da je padel z višine najmanj desetih metrov, z enega izmed nedokončanih balkonov ali oken zgradbe, pišejo srbski mediji.

Poleg njegovega trupla so našli še njegov mobilni telefon in denar, ki ga je imel pri sebi.

Kot poroča portal blic.rs, po neuradnih informacijah drugih poškodb niso ugotovili. Truplo je poslano na obdukcijo, policija pa za zdaj ne izključuje tudi drugih scenarijev.

Preverjajo tudi posnetke okoliških nadzornih kamer, pa tudi vse ostale okoliščine, v katerih naj bi se mladenič znašel na tem gradbišču.

Za portal blic.rs je Jovanova mati Milica Cvetković dejala, da je v teku obdukcija, ki naj bi podala odgovore. Dodala je tudi, da še vedno ni jasno, ali je šlo za nesrečo ali za umor.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija