PALČICA POMAGALČICA IŠČE ZLATE ŠKRATKE: "Doniraj 10 evrov sočutja na mesec in podari otroška življenja"

Koper

Obalno društvo Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki je po Krisu Zudichu iz Kopra, ki mu je z obširno vseslovensko akcijo omogočilo zdravljenje v Ameriki, pod svoje okrilje vzelo še več pomoči potrebnih otrok, ki jim je bolezen otežila vsakdan. V teh poznih jesenskih mesecih iščejo 'zlate škratke', ki bi društvu mesečno donirali 10 evrov, s tem pa otrokom podarili življenja.

V društvu Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki iščejo 'zlate škratke', ki bi s skromno mesečno donacijo pomagali bolnim otrokom. 'Zlati škratek' lahko postane posameznik oziroma družina, ki društvu mesečno podari 10 evrov, lahko pa tudi ekipa petih srčnih ljudi, v kateri vsak prispeva 2 evra, skupaj pa jih nato na račun društva nakažejo 10. Dobrodelni akciji se lahko pridružijo posamezniki, kolektivi, športna društva, skupine prijateljev, sosedje v bloku ali na vasi ... Torej vsi, ki bi vsak mesec društvu donirali po 10 evrov.

"Če čutite z nami in radi podarjate nasmehe otrokom, ki nas potrebujejo, postanite 'zlati škratki'. Z mesečno donacijo 10 evrov postanite dragocen kamenček na dobrodelni poti, ki jo skupaj gradimo," poziva Larisa Štoka, predsednica društva in glavna Palčica Pomagalčica.

Že v prvih treh dneh akcije se ji je pridružilo skoraj 70 'zlatih škratkov'. Vsi zainteresirani se lahko javite Palčici pomagalčici v zasebno sporočilo na Facebooku

Del zbranih sredstev bo namenjen tudi dečku Urbanu z redko gensko mutacijo. Zanj zbirajo tudi zamaške in papir. Zbirno mesto na Obali je podjetje Mega na Serminu v Kopru.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija