PANIKA V LOKALU: Skozi vrata vstopil moški s pištolo, ta je že pri policistih PU Koper

Kronika

Včeraj ob 17.40 so bili policisti obveščeni, da je v postojnski lokal prišel moški s pištolo. 22-letnik je opazil pištolo, takoj zatem jo je 35-letniku vzel ter jo prinesel na policijsko postajo. Plinska pištola je bila zasežena, za 35-letnika pa bo uveden hitri postopek.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 38 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 117 klicev. Na območju PU Koper je bilo deset prometnih nesreč z materialno škodo, s področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine, zaradi kršitev javnega reda je bilo pet intervencij.

Koprski policisti so obravnavali nasilje v družini. Ženska je prišla na urgenco, zatem pa policistom pojasnila, da je bil do nje agresiven partner, ki jo je tudi poškodoval. Moškemu je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja, sledi kazenska ovadba.

Danes ob 5. uri so bili obveščeni, da v Luciji gori, ker je nekdo zakuril smeti. Na kraju so policisti dobili 59-letnega brezdomca, ki je zakuril kup smeti, požar pa bi se lahko razširil na bližnji objekt. Policisti preiskujejo sum storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija