PASJI INCIDENTI NA KOPRSKEM: Od treh napadenih sta dva otroka

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so minuli vikend zaradi napadalnih psov intervenirali v treh primerih. V soboto ob 17.27 je v Škocjanu pes ugriznil 45-letnega moškega v nogo, zaradi česar je bil 66-letni lastnici psa izdan plačilni nalog. Ob 17.39 istega dne je v Movražu pes ugriznil otroka v nogo, pri čemer bo za lastnika psa izdana odločba v hitrem postopku. V nedeljo ob 12.25 pa je v Pradah pes prav tako ugriznil otroka v nogo, zaradi česar policisti vodijo hitri postopek proti lastnici psa.

Kraje in vlomi

Iz četrtka na petek je neznani storilec v Portorožu, skozi okno vlomil v hišo last 67-letnega moškega. Iz notranjosti je odtujil več kosov nakita. Sledi kazenska ovadba.

V zadnjih desetih dneh je neznanec iz kolesarnice v stanovanjskem bloku v Kopru odtujil moped Tomos Flexer 25, reg. št. KP 9E-J4. Škode je za 800 evrov, sledi kazenska ovadba.

Od srede 21. februarja dalje je neznani storilec v Kampelu vlomil v počitniško hišo in iz notranjosti odtujil več tehničnih predmetov. Škode je za 700 evrov. Policisti so opravili ogled, sledi kazenska ovadba.

Nasilje

V nedeljo so policisti v Sežani obravnavali 28-letnega moškega, ki je bil nasilen do svoje partnerke. Moškemu so izrekli prepoved približevanja in ga kazensko ovadili.

Vandalizem

V petek ob 19.41 je nekdo v Kopru s pirotehničnim sredstvom poškodoval nabiralnik, omet in steklo nadstreška na hiši. Z dejanjem je 47-letnega lastnika oškodoval za 1000 evrov. Sledi kazenska ovadba.

S petka na soboto je v Kopru neznani storilec, z ostrim predmetom poškodoval lak na dveh osebnih vozilih. Z dejanjem je 32-letnega in 52-letnega lastnika oškodoval za 500 evrov. Sledi kazenska ovadba.

V soboto, v večernem času, je v Kopru neznani storilec, z osebnega vozila znamke BMW, odtujil vzvratno ogledalo. Z dejanjem je 27-letnega lastnika oškodoval za 450 evrov. Sledi kazenska ovadba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Martin Kacur |  26 .02. 2024 ob  14: 17
13
Na, pa bilo spet potrebno zapreti ljudi, da jih psi ne pogrizejo.