PES NA POVODCU UGRIZNIL OTROKA, KI JE PRITEKEL MIMO: Koprski policisti kaznovali dve lastnici

Kronika

Včeraj dopoldne so policisti v Postojni dobili prijavo zaradi ugriza psa. Otrok je tekel po stanovanjskem objektu mimo psa, ki je bil na povodcu, pes pa ga je ugriznil v desno nogo. Policisti bodo zoper lastnico psa uvedli hitri postopek. Ugriz psa pa je včeraj popoldne prijavil tudi Koprčan, ki se je sprehajal ob Badaševici.

Fotografija je simbolična.

Koprčan se je včeraj popoldne s svojim psom sprehajal ob Badaševici, ko je mimo pritekel večji črn pes in ugriznil njegovega psa. Ugriz je bil tako hud, da ga je moral odpeljati k veterinarju. Tudi v tem primeru je šlo za neodgovorno lastnico, zoper katero bodo policisti uvedli hitri postopek.

Na območju koprske policijske uprave so v policisti v zadnjih 24 urah posredovali v 48 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 133 klicev. Obravnavali so 26 prometnih nesreč z materialno škodo, en vlom in devet tatvin, trikrat so posredovali zaradi kršitev javnega reda in miru. Obravnavali so še en nezakonit prehod državne meje.

Včeraj popoldne so policisti v Ilirski Bistrici ustavili 27-letno voznico avtomobila, pri kateri so opravili hitri test na droge. Ta je bil pozitiven na opiate. Strokovni pregled je odklonila, čaka jo obdolžilni predlog pri sodniku za prekrške.

Ponoči so vlomili v dva koprska lokala. Iz enega storilci niso odnesli nič, ker se je sprožil alarm. Drugi lokal pa so razmetali in ukradli blagajno. Kriminalistična preiskava je v teku.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  02 .03. 2023 ob  13: 27
20
Vsak bebo ima lahko psa.Kdaj bomo uvedli službo,ki bo kaznovala te bebce?