PIRANSKA OBČINA BO DELILA NEPROFITNA STANOVANJA: Pet v Piranu in tri v Luciji (FOTO)

Piran

Občina Piran je objavila razpis za oddajo osmih neprofitnih stanovanj, ki bodo v najem dodeljena občankam in občanom, ki pri reševanju svojega stanovanjskega problema potrebujejo pomoč skupnosti. Gre za pet stanovanj v Piranu in tri v Luciji, ki so v trenutno v fazi prenove in so predvidena za oddajo v najem prihodnje leto.

????Po osmih letih v Piranu spet nov razpis za oddajo neprofitnih stanovanj v najem.❤️ ✅Občina Piran je danes objavila...

Posted by Andrej Korenika on Ponedjeljak, 25. septembar 2023.

Občina bo oblikovala dve listi prejemnikov stanovanj – A in B, prijavljeni pa se bodo razvrstili na podlagi neto dohodkov gospodinjstva.

Pri dodelitvi neprofitnega stanovanja imajo prednost mlade družine in mladi, družine z večjim številom otrok, invalidi in družine z invalidnim članom, družine z manjšim številom zaposlenih, občani z daljšo delovno dobo, ki so brez stanovanja ali so podnajemniki, žrtve nasilja v družini, osebe s statusom žrtve vojnega nasilja, prosilci najemniki ali uporabniki za določen čas neprimernih občinskih stanovanj ter uvrščeni na prednostno listo po razpisu 2015.

Na razpis se lahko prijavijo vse občanke in občani, ki imajo najmanj od 1. januarja 2023 neprekinjeno prijavljeno stalno prebivališče na območju Občine Piran in izpolnjujejo ostale splošne pogoje, navedene v razpisni dokumentaciji

Rok za prijavo se izteče 30. oktobra. Prosilke in prosilci, ki želijo sodelovati v razpisu, lahko prevzamejo obrazec vloge v vložišču Občine Piran vsak delovni dan od 8. do 12. ure, ob sredah tudi od 14. do 17. ure.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Fošina |  27 .09. 2023 ob  10: 19
@imperio

Sem kliknil na razpis in piše, da bodo imeli prednosti tisti, ki so v občini Piran prijavljeni dlje in tisti, ki na stanovanje čakajo dlje.

Včasih je dobro kaj prebrat pred kaj napišeš.
Imperio  |  27 .09. 2023 ob  07: 28
Razpis prirejen za kosovare?
Stalno prijavljeni od 1.1.2023?
Tisti domačini, ki že 15 let čakajo na stanovanje pa?
Jebo vas župan.
Pjero Shriba |  26 .09. 2023 ob  15: 32
13
Neprofitna stanovanja ?
To je passe'.
Izoljanska občina nepremičnine na veliko prodaja.