PO PRETEPU NA PORTOROŠKI PLAŽI OBLEŽAL V KRVI: To so policisti, ki so poškodovanca rešili (FOTO)

Koper

Pomočnik direktorja PU Koper Igor Jadrič in vodja Sektorja uniformirane policije Jure Griljc sta danes na sedežu koprske policijske uprave sprejela tri policiste, ki so v minulem vikendu, mlademu moškemu rešili življenje.

V nedeljo v jutranjih urah je na portoroški plaži namreč prišlo do pretepa, v katerem je bil hudo telesni poškodovan mlajši moški. Policisti Denis Tomšič (PP Ilirska Bistrica), Benjamin Franca in Luka Bolnar (oba s PP Piran) so s hitrim in strokovnim posredovanjem zaustavili krvavitev, saj je poškodovanemu zaradi globoke vbodne rane grozila izkrvavitev.

Današnjega sprejema sta se udeležila tudi pomočnica načelnika PP Ilirska Bistrica Nataša Bole in načelnik piranske policijske postaje Piran Matjaž Žerjal.

Za policiste, ki so moškemu na kraju rešili življenje, bodo na Policijski upravi Koper predlagali podelitev medalje za požrtvovalno dejanje.

"S tem so policisti še enkrat več dokazali, da policist ni samo poklic, ampak poslanstvo," so še zapisali na Facebook strani Policijske uprave Koper.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
JKDWingChun |  13 .07. 2022 ob  20: 48
In takoj se uštulijo šefi. Kr neki. Drugače pa ce bi vedno bli pandurji takih dejanj in ne npr pretepat mirne ljudi ki hočejo kaj sporočiti vladi, bi bilo življenje precej boljše kot je! Tko pa od vseh pandurjev ki so se jih lahko na prste ene roke prešteje kolko jih je takih ki resnično pomagajo ne pa uničujejo
nylarazgotra |  13 .07. 2022 ob  18: 22
21
Vredno pohvale. Zelo lepo od policistov.