POBEGLEMU TATU ZASEGLI PLINSKO PIŠTOLO: Čez ljubljanske tablice zalepil koprske (FOTO)

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so včeraj, nekaj minut pred 13. uro, prejeli obvestilo, da je nekdo iz prodajalne v Pivki ukradel nekaj artiklov. Sledila je prava filmska akcija.

Po podanem opisu so policisti vozilo izsledili pri Divači in pobeglega osumljenca ustavili v Lokvi. V vozilu sta bila 25-letni voznik in 28-letna sopotnica, so sporočili s policije. Pri preverjanju je bilo ugotovljeno, da registrska tablica ne pripada vozilu. Kot nam je povedala ena izmed očividk, je šlo za siv Mercedes, ki je imel prvotno nameščene ljubljanske registrske tablice, čez njih pa tablice s koprsko oznako.

Poleg tega voznik ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, vozilo ni registrirano in niti zavarovano, voznik pa povrh vsega še ni ustavljal na znake policije. Zaradi teh kršitev mu sledi enotni obdolžilni predlog.

Pred zasegom vozila je 25-letnik v postopku sam izročil plinsko pištolo - imitacijo Barete 9 mm. Orožje in nabojnik s slepimi naboji so mu zasegli. Po zaključenih vseh postopkih sledi kazenska ovadba, so sporočili s PU Koper.

Na Policijsko postajo Koper pa je včeraj 43-letnik prijavil drzno tatvino. Nekdo naj bi mu pri tržnici iz žepa ukradel denarnico z gotovino in dokumenti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija