PODROBNOSTI VČERAJŠNJE NESREČE V DEKANIH: Prehiter Italijan zdrsnil s ceste

Kronika

Včeraj je pri lovski koči v Dekanih 31-letni državljan Italije s tovornim vozilom zapeljal s ceste in se prevrnil na bok.

Fotografijaje simbolična.

Policisti so ugotovili, da je 31-letni Italijan zaradi neprilagojene hitrosti pri vožnji po klancu navzdol izgubil nadzor nad vozilom, zato je to pričelo nenadzorovano drseti. Voznik je nato trčil v brežino, tovornjak pa se je prevrnil na desni bok. V nesreči sta lažje telesne poškodbe utrpela 33 in 71-letna sopotnika, oba doma iz okolice Kozine. Oba so oskrbeli v SB Izola, voznika pa so policisti oglobili.

V Izoli so policisti ustavili 54-letnega voznika osebnega avtomobila doma iz okolice Kopra. Pri kontroli so ugotovili, da vozi v času veljavnega ukrepa začasnega odvzema vozniškega dovoljenja, zato so mu vozilo zasegli, prislužil pa si je tudi obdolžilni predlog

V Kopru je neznani storilec 75-letnemu lastniku osebnega avtomobila ukradel obe registrski tablici z oznako KP M9-897.

Fotografija je simbolična.

V okolici Sežane pa je neznanec vlomil v trgovino z mešanim blagom in ukradel večjo količino cigaret različnih znamk.

Policisti Policijske uprave Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 37 primerih in na številko 113 prejeli skupno 117 klicev. Posredovali so pri eni prometni nesreči, v kateri sta bili dve osebi lažje telesno poškodovani, v eni prometni nesreči z materialno škodo in zasegli eno vozilo. Obravnavali so tudi vlom in tatvino, zaradi kršitev javnega reda so posredovali šestkrat, v postopkih pa so imeli tudi 37 oseb, ki so nedovoljeno vstopile v Slovenijo. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija