POLNOČI ROP V GOSTILNI: Skupina moških ga je zvlekla iz lokala in pretepla

Kronika

Policisti so bili okoli polnoči obveščeni o ropu v Goričanah, kjer je do moškega v gostinskem lokalu prišla skupina okoli petih mlajših moških, ga zvlekla iz lokala, pretepla in okradla. Zaradi poškodb so ga reševalci odpeljali v UKC Ljubljana. Policisti o okoliščinah še zbirajo obvestila, ki bi pripomogle k izsleditvi storilcev.

Fotografija je simbolična. 

Skupina mlajših moških je oškodovancu tudi odtujila mobilni telefon. Nastalo je za okoli 800 evrov materialne škode. Policisti bodo o vseh zbranih obvestili obvestili pristojno državno tožilstvo, so danes sporočili iz Policijske uprave Ljubljana

Medtem policisti tudi zbirajo obvestila o petkovi drzni tatvini v centru Ljubljane, o kateri so bili obveščeni v petek okoli 13. ure. Storilec je pristopil do oškodovanke, ki je na bankomatu dvignila gotovino in ji iz rok iztrgal denarnico, nato pa s kraja pobegnil. Med begom je iz denarnice vzel gotovino, denarnico pa odvrgel. Povzročil je za nekaj deset evrov materialne škode.

Policisti o storilcu še zbirajo obvestila. Kot so sporočili, gre za moškega, starega okoli 40 let, ki je visok približno 180 centimetrov in suhe postave. Imel je redkejšo temno brado, oblečen je bil v temne hlače in svetlo moder dežni plašč s kapuco.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija