POMLAD NA MORJU: -20 odstotkov na bivanja v hotelih LifeClass

Piran

To pomlad pobegnite na morski oddih, tisti pravi, na katerem uživate obsijani s soncem, se prebujate ob pogledu na morje ter se počutite razvajane, postrežene in spočite v vsakem trenutku.

V hotelih LifeClass Portorož lahko doživite vse to in še več. Potopite se v toplo termalno vodo bazenov Term Portorož, prepustite se masažam, ki ste jih dolgo odlašali, osvežilnim negam obraza in poživljajočim tretmajem telesa.

Aprilska akcija: 20-odstotni popust na bivanje

Začnite pomlad v stilu s posebno aprilsko ponudbo. Uživajte v 20-odstotnem popustu na nove rezervacije, za bivanja v aprilu, v katerem koli izmed hotelov LifeClass Portorož. To je idealna priložnost, da si privoščite kratek oddih in napolnite baterije v sproščujočem mediteranskem vzdušju.

Prvomajski oddih za pare ali podaljšan vikend za prijateljice?

Prvomajski čas v LifeClass Hotelih Portorož ni samo za družine, ampak tudi za pare in posameznike, ki iščejo mir in sprostitev.

Terme Portorož ponujajo širok spekter storitev, vključno z različnimi masažami, detox oblogami in tretmaji z zdravilnim fangom. Ponudba vključuje tudi zdravljenje z znamenitim zdravilnim blatom iz Sečoveljskih solin – fangom. Njegove terapevtske lastnosti pomagajo pri lajšanju mišičnih napetosti, odvajanju strupov iz telesa, revmatičnih obolenjih, izboljšanju prekrvavitve in splošnega počutja.

Raziskujte slikovito okolico Portoroža na kolesu. Zapeljite se po Parenzani, najbolj slikoviti kolesarski poti v Sloveniji, ki vodi skozi idilično istrsko pokrajino, ob Sečoveljskih solinah in ob čudovitih razgledih na obalo.  

Privoščite si plavanje v termalnih bazenih in izkoristite vrhunske masaže in tretmaje za sprostitev celega telesa v centru Ayurveda ali v centru Thalasso. Večeri so namenjeni glasbi v živo v Café Centralu.

Mini Klub in aktivnosti za družine

Hoteli LifeClass Portorož ponujajo zabavne in izobraževalne aktivnosti za najmlajše. V Mini Klubu lahko družine preživijo kakovosten čas skupaj, obenem pa omogočajo otrokom, da raziščejo in se igrajo pod budnimi očmi izkušenih animatorjev. Aktivnosti ob katerih se bodo najmlajši zabavali:

1. Kulinarične delavnice: Otroci se lahko udeležijo interaktivnih kulinaričnih delavnic, kjer pod vodstvom izkušenih kuharjev spoznavajo osnove kuhanja in pripravljajo preproste, a okusne jedi.

2. Športne igre na prostem: Naš Mini Klub organizira različne športne aktivnosti na prostem, kot so ekipne igre, lovljenje, nogomet in druge, ki spodbujajo gibanje in igro na svežem zraku.

3. Sprehodi in raziskovanje okolice: Skupaj z animatorji se otroci podajo na raziskovalne sprehode po okolici, kjer spoznavajo naravo in okolje Portoroža.

4. Mini kino: Otroci se lahko sprostijo in uživajo v izbranih filmskih predstavah, ki so primerne za njihovo starost in nudijo zabavo ter izobraževalno vrednost.

5. Zabavni večerni kres z glasbo: Poseben večer je namenjen druženju ob kresu, kjer otroci uživajo v plesu, glasbi in zabavnih igrah.

Prav posebno doživetje pa bo praznovanje 1. maja.

Na plaži Meduza bo za otroke:

- plesna zabava z DJ-em

- poslikava obraza

- nastop glasbene skupine Boom!

Za več informacij in rezervacije jih kontaktirajte na 05 692 90 01 ali po e-pošti na booking@lifeclass.net.