'PONOREL', KER SO MU LEKARNO ZAPRLI PRED NOSOM: Popoldanska intervencija v Olmu (FOTO, VIDEO)

Kronika

Danes popoldne, okoli 16. ure, se je pred lekarno v Olmu zgodil incident. Starejši moški naj bi izgubil živce, ker "so mu lekarno zaprli pred nosom".

Kot smo uspeli izvedeti iz neuradnih virov, naj bi starejši moški v navalu jeze, ker ni uspel priti v lekarno, kričal, preklinjal in na tla celo zrušil varnostnika. Po prav tako po neuradnih podatkih, naj bi vpil, da je bolan in da nujno potrebuje zdravila.

Na kraj dogodka so prišli policisti, ki so moškega skušali pomiriti, a ta z vpitjem ni prenehal niti med policijskim postopkom. Ker ga policisti niso mogli pomiriti, so ga vklenili in odpeljali.

"Policisti so bili med postopkom zelo mirni in spoštljivi. Pohvalno!" nam je povedala ena izmed očividk incidenta.

Incident pred lekarno v Olmu. ????????????

Objavil/a Regional Video dne Petek, 17. april 2020

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Nevem |  18 .04. 2020 ob  13: 24
tko ja, vklenit, peljat na postajo, pisat kazen, vodit postopek...... lahko bi ga samo zapeljali v center, in bi blo rešeno.
Istriano |  18 .04. 2020 ob  07: 47
39
Je bilo težko farmacevtom malček podaljšati urnik in dati ubogemu starčku njegova zdravila? Se mi zdi normalno, da je podivjal, ne prideš do zdravnika, ne prideš do zdravil, v trgovinah si lahko samo par ur na dan, če zamudiš ni hrane in to že cel mesec in več. Ta človek preprosto ni mogel več in zdaj bo dobil še par sto evrov kazni.
Pjero Panin |  17 .04. 2020 ob  22: 42
47
Ma dobro en bi sel ven in mu dal zdravila dijo porko
vseved |  17 .04. 2020 ob  21: 06
40
SMO V FAZI KRAJE TISOČLETJA ! SAMO DA SI NAPOLNIJO ŽEPE, ZA NAROD PA SE JIM GLADKO MALO J..E!
Tom |  17 .04. 2020 ob  19: 55
35
Komu se ne bi odtrgalo? Čakaš pol ure v vrsti na razdalji 2 m in ko prideš pred vrata, kar pomeni, da si naslednji na vrsti, ti vrta zaprejo pred nosom! Niti ni za pričakovat kaj drugega, od idiotske vlades še bolj kretenskimi pravili, ki človeka ne obvarujejo pred boleznijo, temveč zgolj poneumljajo ! ............. in potem te razsvetli minister za zdravstvo, ko obelodani, da sploh še nismo dosegli številko smrtnosti starostnikov iz prejšnjega leta! Torej virus je vsako leto, pomemben je zgolj "marketing" za ohranjanje oblasti!