PONOVNO ZALJUBLJENA J.LO IN BEN AFFLECK STA OBNORELA SPLET: Po 19 letih poustvarila pikantno sceno iz videospota (FOTO)

Trendi

Pevka Jennifer Lopez in filmski igralec Ben Affleck, sta po več letih znova par. Obnovitev svoje zveze sta zvezdnika očitno vzela izredno resno. Poustvarila sta namreč žgečkljiv prizor iz videospota njene pesmi Jenny from the Block, s tem pa obnorela splet. Njuna fotografija z jahte je že postala "meme".

Po mesecih skrivanja sta pevka in igralec vendarle priznala, da sta ponovno par. Lopezova je na svojem Instagramu objavila njune romantične fotografije, a zanimanje javnosti so veliko bolj pritegnile tiste "bolj sproščene". Fotografija, ki se je kot požar razširila po družbenih omrežjih, prikazuje pevko in igralca na jahti, ona v kopalkah leži na trebuhu, on pa se z roko dotika njene zadnjice

Gre za praktično identičen prizor, ki ga je par posnel za videospot pesmi Jenny from the Block leta 2002. Igralec in pevka sta se ravno leta 2002 zaročila, a sta se nato dve leti kasneje razšla.

Fotografija zaljubljenega para je razvnela predvsem Twitter, kjer šal na njun račun ne manjka. "Čas je raven krog," je napisal eden izmed uporabnikov in primerjal fotografiji iz leta 2002 in 2021.

Drugi so se ponorčevali iz izraza na Affleckovem obrazu: "Uživam v dotikanju zadnjice, dokler se ne spomnim vseh priložnosti, ki jih obžalujem v življenju, in bolečine, ki sem jo povzročil drugim."

"Ben dela izraz, kot da je obiskal Jenniferino zadnjico v bolnišnici in ta se ni spomnila njegovega imena," se je pošalil nekdo drug.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija