POROČIL SE BO S TROJČICAMI: Držijo se urnika 'druženja', za vikend pa so vsi štirje skupaj (FOTO)

Trendi

Cate, Eve in Mary so identične trojčice, ki si poleg videza delijo še eno stvar, zaročenca Steva. Stevo je spoznal Cate, ki ga je nato predstavila svojima sestrama. Paradoksalno je, da se vse tri sestre ukvarjajo s petjem krščanskih evangelijev, a bodo živele v poligamiji, ki je krščanstvo ne priznava.

"Verjamem, da sem se rodil kot poligamna oseba in blagoslov s trojčicami se mi je zgodil po naključju," je Stevo povedal za Mirror.

Vsi štirje trdijo, da so v zvezi presrečni. "Učimo se drug od drugega in počasi napredujemo," je rekel Stevo.

Trojčice so razkrile, da so se dogovorile, katera od njih bo kdaj s Stevom. Držijo se urnika in ne nameravajo spustiti drugih žensk v zvezo. "Me tri smo mu dovolj in ne bomo mu dovolile, da bi pripeljal še kakšno žensko. Smo srečna družina," je dejala ena izmed sester.

Stevo pravi, da ni težko imeti treh žensk hkrati. "Zakaj ljudje dvomijo, da lahko sam zadovoljim tri ženske? Vsak ponedeljek sem z Mary, v torek s Cate in v sredo z Eve. Ob vikendih pa se zberemo vsi štirje, se družimo in se imamo lepo," je pojasnil Stevo.

Mimogrede, leta 2014 je kenijski parlament sprejel zakon, ki moškim dovoljuje, da se poročijo z več kot eno žensko, kar je bila že v preteklosti običajna praksa v tradicionalnih muslimanskih skupnostih v Keniji.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija