POŠAST Z DEŠKIM OBRAZOM: To je najhujši posiljevalec v zgodovini Otoka

Kronika

36-letnega indonezijskega študenta Reynharda Sinago je sodišče razglasilo krivega posilstva ali spolnega napada 48 moških v britanskem Manchestru. V obdobju dveh let in pol naj bi sicer napadel vsaj 195 moških. Svoje žrtve je pod pretvezo, da je 'dobri samaritan' zvabil v stanovanje, jih tam omamil in posilil. Sinago je tožilec označil za najhujšega posiljevalca v zgodovini Velike Britanije.

Reynhard Sinaga

Policija je dokazala, da je Sinaga zagrešil 159 kaznivih dejanj, vključujoč 136 posilstev, ki jih je posnel z dvema pametnima telefonoma. Policija še vedno ni identificirala 70 njegovih žrtev.

"Najhujši posiljevalec, ki mu je bilo kdajkoli sojeno na britanskem sodišču, je obsojen na dosmrtni zapor, potem ko je omamil in napadel 48 moških," je sporočilo sodišče. Sodnik je v četrtem sodnem procesu 36-letnika obsodil na dosmrtni zapor s pogojem, da za zapahi preživi najmanj 30 let, piše The Guardian. Sinaga že prestaja 88 dosmrtnih zapornih kazni.

"Njegov deški videz je mlade moške, katerim je pomagal in ponudil streho nad glavo, napeljal, da so mu zaupali in v njem videli dobrotnika, čeprav je v resnici pošast," je še dejal tožilec.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija