POSEBNA PONUDBA ZA OBOŽEVALCE "PRIJATELJEV": Nočitev v njihovem stanovanju v New Yorku za nekaj evrov

Svet

Pred kratkim je v javnost prišla vest, da se 27. maja vračajo na male zaslone Prijatelji, ena najbolj znanih ameriških serij. Booking.com še pred tem ponuja izjemno izkušnjo za oboževalce, za manj kot 20 dolarjev (cca. 16 evrov) je mogoče prenočiti v newyorški repliki njihovega stanovanja.

Nočitev ponujajo v hotelu The Friends Experience, v mestni čerti Gramercy na Manhattnu, številka 130 East, na vogalu 23. ulice in Avenije Lexington. Prenočiti je mogoče v stanovanju Monice in Rachel za zgolj 19,94 dolarja oziroma za približno 16 evrov.

Prizori iz notranjih prostorov so sicer posneti v studiu v Los Angelesu, zunanji del zgradbe, v kateri so živeli slavni prijatelji, pa se nahaja v New Yorku. The Friends Experience je dvonadstropna stavba, v kateri je obiskovalcem na voljo 18 prostorov z originalnimi rekviziti in kostumi iz najbolj znane serije.

Obiskovalci lahko vstopijo skozi vrata stanovanja Rachel in Monice, se sprostijo v Chandlerjevem in Joeyevem naslanjaču in odigrajo partijo malega nogometa. Zvečer je organizirana posebna zabava, zjutraj pa lahko sedejo na kultno oranžno zofo v znanem lokalu Central Perk, kjer se je slavna šesterica pogosto srečevala.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija