POSKUS DISKREDITACIJE MAJE PRODAN JURIČ? V listi Vsi smo Ankaran ogorčeni, primer so predali policiji

Ankaran

Z bližanjem lokalnih volitev se vse bolj pregreva tudi politično ozračje. V naše uredništvo smo prejeli odziv liste Vsi smo Ankaran na včerajšnji "poskus grobe diskreditacije" županske kandidatke Maje Prodan Jurič in liste Vsi smo Ankaran, ki naj bi ga prebivalci Ankarana prejeli po elektronski pošti.

V odzivu so zapisali, da sta "lista Vsi smo Ankaran in naša županska kandidatka Maja Prodan Jurič bili včeraj žrtev poskusa grobe diskreditacije s strani organiziranih nasprotnikov našega političnega delovanja".

Nekdo iz vrst protikandidatov naj bi večje število volivcev po elektronski pošti zasul s klevetami in neresnicami o Maji Prodan Jurič in njeni družini. "To dejanje ostro obsojamo in z razočaranjem ugotavljamo, da v kraju, v katerem naj bi bil odnos do soljudi na visokem nivoju, pred volitvami vedno znova doživljamo osebne napade v obliki žaljivih vsebin in grafitov, ki so uperjeni proti kakršni koli drugače misleči politični opciji," so bili ostri.

???????????????????????????????? ????????????????????????????????????! Lista Vsi smo Ankaran in naša županska kandidatka Maja Prodan Jurič sta bili včeraj žrtev poskusa...

Objavil/a Vsi smo Ankaran / Tutti noi siamo Ancarano dne Četrtek, 10. november 2022

Ves dokazni material so predali v obravnavo kriminalistom in forenzikom. "Zaradi slabo prikritih sledi se lahko nadejamo, da bodo le-ti avtorje te žaljive diskreditacije sankcionirali in prekinili izvajanje tako nizkotne prakse, ki jo doživljamo aktivni krajani Ankarana," so še zapisali v listi Vsi smo Ankaran.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Zvitalisica |  10 .11. 2022 ob  18: 26
32
Profesionalna deformacija! Toziti, groziti, mastna odskodnina, na ten zici vibrira gospa! Ji toplo priporocam, da sklice shod ali temu podobno, kjer bo vse ovrgla, predvsem pa jasno povedala kaksen bo Ankaran novembra 2026 in kaj bo boljse kot sedaj.To menda ne bi smel biti neki problem glede na te lenobe. Ali je tudi ta se ena trla brla i prodje godina i cetiri?
vseved |  10 .11. 2022 ob  16: 55
21
Ma daj,to so fore Borisa Popoviča! Baba nima šans in si zato izmišlja afere!