POSKUS UMORA V NOVEM MESTU: 45-letnik dvignil roko nad zakonsko partnerko

Kronika

Policisti so bili v sredo zvečer obveščeni, da naj bi v stanovanjski hiši v Novem mestu moški poskušal ubiti zakonsko partnerko. Žensko so hudo poškodovano odpeljali v bolnišnico, 45-letnemu osumljencu pa so odvzeli prostost in ga bodo po zaključeni preiskavi s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku, so sporočili s PU Novo mesto.

Fotografija je simbolična. 

Po prejetem obvestilu so na kraj dogodka napoteni policisti in reševalci, ki so hudo poškodovano žensko oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Ob prihodu policistov osumljenca ni bilo na kraju dogodka, zato so nemudoma stekle aktivnosti za njegovo izsleditev. Osumljenec se je že čez nekaj minut sam zglasil na policijski postaji, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto. Policisti so mu odvzeli prostost in poklicali reševalce, ki so mu oskrbeli lažje poškodbe.

Ogled kraja kaznivega dejanja je vodil dežurni preiskovalni sodnik skupaj z dežurno državno tožilko. Kriminalisti nadaljujejo z intenzivno preiskavo in ugotavljanjem vseh okoliščin. Osumljenca bodo po zaključeni preiskavi s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku, so še zapisali.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija