POSLASTICA ZA OČI: To je 10 najbolj seksi moških letošnjega leta (FOTO)

Trendi

Večkrat slišimo, da so moški z Marsa in Mars je zagotovo lep planet. Navadno za moške ne rečemo, da so lepi, ampak so čedni, šarmantni. Poleg 'hudega' videza, so tu še drugi faktorji, ki vplivajo na izbor najbolj vročih moških na svetu. To so med drugim popularnost in inteligenca. Predstavljamo letošnjo lestvico najbolj seksi moških na svetu, ki jo je objavil pickytop.com.

10. Chris Evans

Igralec Chris Evans je znan po svojih superherojskih vlogah kot Kapitan Amerika.

9. Bradley Cooper

Bradley Cooper se je po dozdajšnjih ocenah kritikov vrhunsko odrezal kot režiser, scenarist, producent in glavni igralec, ki pokaže tudi svojo neverjetno pevsko nadarjenost - z Lady Gaga sta skupaj spisala tudi večino skladb za film Zvezda je rojena.

8. Henry Cavill

Igralca Henry Cavilla smo lahko videli v vlogi Supermana in zaigral je tudi v filmu Liga pravičnih.

7. David Beckham

Nogometaš David Beckham je eden najbolj znanih igralcev v zgodovini nogometa

6. Idris Elba

Igralec Idris Elba je znan predvsem kot Luther iz britanske detektivske serije, sicer pa se je spopadel tudi z vlogo Nelsona Mandele. Njegova velika strast je didžejanje, ki se je začela dolgo pred igranjem.

5. Keanu Reeves

Igralec Keanu Reeves se je v filmsko zgodovino vpisal kot hladni Neo v filmu Matrica, še prej je bil Hudičev advokat, zadeti Ted v dogodivščinah Billa in Teda, v filmu Hitrost pa je skupaj s Sandro Bullock reševal drveči avtobus pred eksplozijo. Njegova kariera se je nato nekoliko upočasnila, pred nekaj leti pa je dobil naslovno vlogo v franšizi John Wick.

4. Hrithik Roshan

Hritik Roshan je indijski igralec, znan po svoji vsestranskosti v igranju in plesu. Je eden najboljših plesalcev indijskega kina Bollywood.

3. Tom Cruise

Igralec Tom Cruise je najbolj znan po svojih akcijskih prizorih v priljubljeni franšizi Misija: Nemogoče.

2. Brad Pitt

Priznani hollywoodski igralec Brad Pitt slovi po številnih odličnih vlogah, za njegove like pa je značilno tudi to, da vedno nekaj zobajo. Dežurni statistiki so izračunali, da Pitt jé v več kot 15 filmih, v katerih se pojavi, in da so ti precej bolj dobičkonosni, kot tisti, v katerih ni prizorov s hrano.

1. Robert Pattinson

Edward Cullen je najbolj znan lik, ki ga je igral igralec Robert Pattinson. Prav podoba skrivnostnega vampirja, ki jo je Robert utelešal v senzacionalni filmski sagi Somrak, je Angležu podelila zvezdniški status.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija