POZIV LOKALNIM DRUŠTVOM IN ORGANIZACIJAM: Predstavite se študentom na dogodku ŠtartUP (FOTO, VIDEO)

Koper

Po lanskoletni, zelo uspešni izvedbi ŠtartUP dogodka, Univerza na Primorskem v so-organizaciji z Mestno občino Koper tudi letos organizira druženje študentov in lokalnih ter regionalnih organizacij. To bo v soboto, 7. oktobra med 10. in 17. uro, predvidoma v Obmorskem parku Žusterna. Društva, organizacije, zavode in podjetja vabijo, da se jim pridružijo in skupaj z UP študentom zaželijo dobrodošlico.

Športno-družabni dogodek bo tudi letos odlična priložnost, da študentom z različnimi aktivnostmi predstavite svoje delovanje. Lani so se študentje z navdušenjem preizkusili v različnih novih športnih, kulturnih, umetniških in življenjskih panogah. Upajo, da bo tudi letos tako, obisk pri vseh sodelujočih organizacijah pa bodo tudi tokrat zagotovili z zbiranjem žigov na kartončku aktivnosti. 

Študentje bodo za opravljene vse aktivnosti prejeli manjšo pozornost, zato se že v naprej zahvaljujejo tudi vsem, ki bi želeli v darilne pakete darovati svoje izdelke ali storitve. Če jih je lani razveselilo 300 nasmejanih študentov in mimoidočih, jih letos pričakujejo vsaj 50 odstotkov več, zato bo vsaka pozornost veliko vredna.

Kako lahko sodelujete?

Športna, kulturna in humanitarna društva, druge organizacije in podjetja lahko sodelujete z aktivnostjo znotraj zbirnega kartončka, pri čemer bodo študenti aktivno udeleženi v vašo vadbo oziroma predstavitev delovanja (za vsako opravljeno aktivnost prejmejo žig). To je najboljši način, da že v tistem trenutku preskusijo vaše storitve ter se odločijo za vpis v vaše programe.

Podjetja, večja in manjša, lahko sodelujete v okviru EXPO kotička, kjer boste lahko predstavljali svoje izdelke in storitve, iskali potencialne kadre, se predstavili širši ciljni javnosti in mnogo več.

Vsi ostali, ki sicer na dogodku ne želite ali nimate možnosti aktivno sodelovati s predstavitvijo pa ste vabljeni, da svoje izdelke in storitve v obliki daril prispevate v nagradni sklad srečelova.

Kaj morate narediti?

Do 16. septembra prijave zbirajo preko spletnega obrazca. Po prejemu prijave vas bodo osebno kontaktirali ter se podrobneje pogovorili in pripravili najboljši način predstavitve in vključitve v program. 

Svoj prostor na dogodku si zagotovite z izvedbo donacije humanitarnemu društvu Palčica Pomagalčica v višini najmanj 10€ (humanitarna društva so donacije opravičena). Donacije se v primeru neprisotnosti ali odpovedi zaradi slabega vremena ne vrača.

Podatki za nakazilo: Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki, TRR: SI56 0400 1004 7069 045, namen: ŠtartUP za Ujemi svoje sanje. Potrdilo o nakazilu pošljite na szk@upr.si.

Prijavite se sedaj ali stopite v kontakt z univerzo, da skupaj najdete najboljšo rešitev za vašo predstavitev. Več na szk@upr.si.

Utrinke z lanskoletnega ŠtartUP-a si lahko ogledate v priloženem videoposnetku.