POZIV LOKALNIM DRUŠTVOM, ORGANIZACIJAM, PODJETJEM: Predstavite se študentom UP na dogodku ŠtartUP (VIDEO)

Koper

Z oktobrom svoje novo študijsko leto pričenja tudi več kot 6.000 študentov Univerze na Primorskem. Kot vsako leto jim bodo tudi letos pripravili dobrodošlico s športno-družabnim dogodkom poimenovanim ŠtartUP, ki bo potekal v soboto, 8. oktobra, med 9. in 17. uro v Obmorskem parku Žusterna. Vse, ki s svojimi dejavnostmi nagovarjate tudi študentsko populacijo, zato UP vabi k aktivnem sodelovanju na dogodku. Sodelovanje namreč omogoča različne oblike pojavnosti in povezovanja med študenti in vašo blagovno znamko.

Pričakujejo med 200 in 300 študentov ter naključne mimoidoče, saj bo park ostal odprt ves čas trajanja prireditve, radi pa bi, da v svoje predstavitve aktivno vključite študente in prisotne na dogodku. Različne vodene vadbe, simulacije, plesne minute, miselne igre, učne ure in podobno so več kot dobrodošle. Z vami bodo našli primeren prostor in termin, da boste lahko skupaj obogatili ponudbo dogodka ter hkrati razširili glas med študenti. Pripravljen bo tudi zbirni kartonček aktivnosti, s katerim si bodo študentje prislužili tudi darilo z nagradnim srečelovom.

Kako lahko sodelujete?

Športna, kulturna in humanitarna društva ter druge organizacije lahko sodelujete z aktivnostjo znotraj zbirnega kartončka, pri čemer bodo študenti aktivno udeleženi v vašo vadbo oz. predstavitev delovanja. To je najboljši način, da že v tistem trenutku preskusijo vaše storitve ter se odločijo za vpis.

Podjetja, večja in manjša, lahko sodelujete v okviru EXPO kotička, kjer boste lahko predstavljali svoje izdelke in storitve, iskali potencialne kadre, se predstavili širši ciljni javnosti in mnogo več.

Vsi ostali, ki sicer na dogodku ne želite ali nimate možnosti aktivno sodelovati s predstavitvijo, pa ste vabljeni, da svoje izdelke in storitve v obliki daril prispevate v nagradni sklad srečelova.

Kaj morate narediti?

Do 23. septembra stopite v kontakt preko elektronskega naslova szk@upr.si, kjer boste pridobili vse podrobnejše informacije ter z ekipo individualno pripravili najboljši način predstavitve in vključitve v program.