PREDRZNA TATVINA V PIRANU: Dolgoprstnež očitno potrebuje "srečo"

Kronika

V Piranu je včeraj ob 18.20 46-letnik iz trafike, v kateri se je nahajala zaposlena uslužbenka, ukradel loterijske srečke in pobegnil. Čaka ga kazenska ovadba.

Policisti na območju koprske policijske uprave so v zadnjih 24 urah posredovali v 68 primerih, na številko 113 so prejeli skupaj 186 klicev. Obravnavali so devet promet nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami, zasegli so dve vozili. Obravnavali so en vlom in pet tatvin, eno drzno tatvino ter 33 nezakonitih prehodov državne meje. Zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali v sedmih primerih.

Včeraj ob 10.09 se je v strunjanskem drevoredu zgodila nesreča, zaradi katere je bila zaprta cesta do 12.25. 37-letna voznica je zaradi prekratke varnostne razdalje trčila v vozilo pred seboj, ki ga je vozil 43-letnik. Tega je odbilo v vozilo pred njim, ki ga je vozil 73-letnik. Slednji se je pri trčenju lažje poškodoval in je bil prepeljan v izolsko bolnišnico. Povzročiteljici so policisti izdali plačilni nalog.

Včeraj ob 11.00 so policisti na počivališču Povir obravnavali 54-letnega Italijana, ki mu je potekla veljavnost vozniškega dovoljenja D kategorije. Alkotest je pokazal 0,11 mgl/l alkohola. Čaka ga obdolžilni predlog pri sodniku za prekrške.

V Sečovljah so ob 16.00 policisti ustavili 62-letnika z mopedom, ki mu je alkotest pokazal 0,11 mg/l alkohola, hitri test pa je bil pozitiven na kokain in benzodiazepin. Registracija mopeda je potekla, 62-letnik pa ni imel niti veljavnega vozniškega dovoljenja. Moped so mu zasegli, čaka ga obdolžilni predlog.

Sinoči nekaj minut po 20.00 so policisti pri Kozini ustavili avtomobil Opel astra, italijanskih registrskih oznak. Vozil ga je 42-letni Albanec, ki je imel s seboj še tri Turke. Vsi trije so nezakonito prišli v Slovenijo.

Ob 22.00 so v Kopru ustavili 44-letnega voznika avtomobila, ki mu je alkotest pokazal 0,94 mg/l alkohola. Ob 1.40 so v Ilirski Bistrici ustavili 56-letnega voznika avtomobila, ki mu je alkotest pokazal 0,58 mg/l alkohola, nato pa še ob 3.10 v Portorožu 45-letnika iz Srbije, ki mu je alkotest pokazal 0,69 mg/l alkohola. Odredili so mu pridržanje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija