PRENAVLJAJO PLANET KOPER: Namesto diskoteke restavracija in nove trgovine

Koper

V Planetu Koper so decembra začeli s prenovo, ki bo potekala v dveh fazah. V prvi bodo na mestu nekdanje diskoteke in bowlinga uredili restavracijo, v drugi pa prenovili zunanjost in notranjost nakupovalnega centra.

"V središču prenove bo  vseskozi potrošniška izkušnja. Ta bo novo raven dosegla tako s celotno prenovo kot tudi z razširitvijo ponudbe in edinstvenim interierjem samega centra, ki bo z vpeljavo naravnih materialov prinašala še bolj prijetno vzdušje," sporoča tamkajšnji centermanager Mihael Petrovič.

Prva faza prenove se je začela decembra, v zgornjem nadstropju pa se obeta nova gostinska ponudba z novimi restavracijami in trgovinami. Otvoritev tega dela nakupovalnega centra načrtujejo maja letos. Ta faza bo potekala ob nemotenem delovanju Planeta.

V drugem delu obnovitvenih del pa bo center dobil popolnoma novo preobleko. Obiskovalce bo že ob vhodu pozdravil prenovljeni vhod v nakupovalno središče, številne spremembe pa se obetajo tudi v sami notranjosti centra, ki bo sledila najsodobnejšim trendom.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija