PRENOVLJENA AGRARIINA TRGOVINA: Vabljeni na otvoritev na koprsko tržnico

Koper

Na koprski tržnici se v soboto, 1. aprila, odpira prenovljena trgovina KZ Agraria Koper. Novost ni le nova podoba, novo je tudi ime trgovine, ki se glasi "Šavrinka". KZ Agraria Koper vas z veseljem vabi na otvoritev, ki se bo pričela ob 9.00.

Napovedujejo zanimiv kulturni program, nastopala bo otroška folklorna skupina iz OŠ Koper, Klapa Semikantá in Kulturno društvo Šavrini ter anka Šavrinke Gračišče. Ne bo manjkala tudi pokušina istrskih jedi. In še ena dobra novica - prvi kupci prenovljene trgovine sodelujejo v nagradni igri.

Nova trgovina "Šavrinka" ponuja veliko prehrambenih izdelkov, ki spodbujajo zdrav način prehranjevanja. Ravno v tej trgovini najdete tudi zelo veliko izdelkov za vegane, prav tako pa je pester izbor EKO izdelkov, izdelkov brez glutena, brez dodanega sladkorja ter izdelkov brez laktoze. Seveda pa je vodilo vseh Agrariinih trgovin domača zelenjava in sadje ter izdelki istrskih kot vseslovenskih kmetij. Posebnost je tudi ponudba EKO čistil in detergentov, ki si jih lahko sami natočite iz polnilnice.

Vabljeni na otvoritev v soboto, 1. aprila ob 9.00. Čaka vas živahno dogajanje in odlična pokušina slastnih domačih jedi. In ne, ne gre za prvoaprilsko šalo.