PREROŠKE SANJE ŽUPANA ZADKOVIĆA: Zlomil si je ključnico in zapestje, vsi mu želijo čimprejšnje okrevanje (FOTO)

Piran

"Bil sem opozorjen, saj sem sanjal, da me čaka "žventola". Problem je, ker ne veš, kje te čaka," je zapisal piranski župan Đenio Zadković na svojem Facebook profilu. No, neljubi dogodek ga je čakal na košarkarskem igrišču, kjer si je pri padcu zlomil ključnico in zapestje, na srečo pa uspel umakniti na varno svojega vnuka. "Verjetno sem tudi jaz komu storil kaj slabega, tudi nezavedno se šteje. Nimam kaj jokati, saj sem bil opozorjen," je kasneje ponovno poudaril.

SANJE Bil sem opozorjen, saj sem sanjal, da me čaka "žventola". Problem je, ker ne veš, kje te čaka. Mene je danes...

Posted by Đenio Zadković on Sunday, October 2, 2022

Zadković je ob tej boleči izkušnji pohvalil tudi izolsko bolnišnico. "Kdo pravi, da naša bolnišnica počasi dela. Ni res! Na travmatološkem oddelku je bilo danes kot na tržnici. Kljub temu so nas vse porihtali, in sicer zelo hitro. Hvala zdravnikom, sestram in vsem, ki se trudite dati maksimum pacientom," je še dodal.

Pod njegovo objavo se v komentarjih vrstijo želje, da naj čim prej okreva, k čemur se pridružuje tudi naše uredništvo. 

POTRJENA DIAGNOZA : Zlom ključnice in zapestja. Carino je treba plačati, ni kaj. Verjetno sem tudi jaz komu storil kaj...

Posted by Đenio Zadković on Sunday, October 2, 2022

Piranski župan je sicer že večkrat pisal o nenavadnih pojavih, ki so se mu zgodili oziroma se dogajajo v svetu in o čemer smo že poročali. Tako je med drugim s prostozidarskim simbolizmom razčlenjeval "Twin towers" Svetovnega trgovinskega centra in skušal povezati prostozidarske simbole z numerološkimi pomeni inicialk svojega imena.

"Nov trgovinski center, ki je nastal poleg dveh lukenj, ki sta ju pustila dvojčka, ima arhitekturno obliko, kot jo narekuje Qabbalah. To je nazorno vidno, saj se skozi obliko nebotičnika vidi simboliko Davidove zvezde, in sicer na eni od risanih slik s tekstom," je v svoji analizi zapisal.

Zadković se je z misticizmom srečal že leta 1982, ko je izdelal talisman in se z njim odpravil na tombolo v Koper, kjer je zadel glavno nagrado. "Od takrat me je ezoterika, okultizem in duhovnost povsem prevzela," je kasneje zapisal Zadković, ki je duhovnost vključil tudi v vsebino pisem, namenjenim nekaterim svetovnim voditeljem, Donaldu Trumpu, papežu, generalnemu sekretarju Združenih narodov …

Javnost je bila šokirana tudi ob Zadkovićevih zapisih njegovih sanj, v katerih je bil v "božji pisarni", kjer je videl novih deset božjih zapovedi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  03 .10. 2022 ob  19: 33
-13
Psihič!
Gabrijel |  03 .10. 2022 ob  17: 03
56
Tip je definitivno malce čudak, ampak v primerjavi z GGM, Fakinom in temu podobno politično brozgo je pa garant 100x bolj pošten in moralen