PREVERITE SVOJ IQ: Koliko živali opazite na sliki? (FOTO)

Trendi

Ko je čas omejen, postanejo stvari še 100-krat težje - in pri tej optični iluzijo imate 20 sekund, da opazite vse skrite živali, piše Daily Mail. Menite, da ste kos resnično zahtevnemu izzivu?

Barva živali je bila odvzeta, da bi nalogo še bolj otežili, vendar če uspete opaziti pet skritih živali v manj kot 20 sekundah, je vaš inteligenčni količnik (angl. angleško Intelligence Quotient, kratica IQ) resnično visok. Pokličite prijatelje in družino, nastavite časovnik na 20 sekund in začnite iskati!

Morda boste nekatere živali lažje opazili, saj so večje, vendar je nekatere manjše resnično težko najti in morda jih ne boste mogli opaziti v določenem časovnem okviru. Kljub temu nadaljujte z iskanjem. Zmorete!

Če iščete namige, je morda koristno vedeti, da so vse živali, ki jih iščete, ptice. Dve veliki ptici in tri manjše ptice. Poleg tega so tri ptice locirane na levi strani drevesa, zato morda najprej poskusite najti te živali, preden se ozrete drugam. Imate še vedno imate težave? No, rešitev se kmalu razkrije.

Živali, ki jih morate opaziti, so tri manjše ptice in dva petelina. Zdaj jih lahko vidite, saj so obarvane oranžno. Če ste jih opazili, čestitke - vaš IQ je resnično visok.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija