PREZRELE BANANE SO STVAR PRETEKLOSTI: Uporabite trik z vodo! (VIDEO)

Trendi

Vsak dan bi morali jesti sadje, vendar včasih zaloge prehitro začnejo gniti. Čeprav lahko preveč zrele banane uporabite pri peki, da jih ne bi zavrgli, je bolje, da jih ohranite sveže dlje časa. Izkazalo se je, da obstaja način, kako zagotoviti svežino banan kar 12 dni. To je mogoče z uporabo vode!

Uporabnik TikToka Dustin Hadley je izvedel eksperiment in potopil stebla ene skupine banan v vodo ter jih 12 dni pustil poleg druge skupine. Rekel je: "Preizkusil bom ta trik z bananami, da vidim, ali ostanejo sveže dlje časa."

Dustin se je vrnil k svojim bananam 12 dni pozneje in bil osupel, ko je ugotovil, da so banane, potopljene v vodo, veliko bolj sveže kot tiste, ki niso bile v stiku z vodo. Banane v vodi so bile prav tako prekrite z rjavimi pegami, saj so še naprej zorele, vendar so bile čvrste. Čeprav je bila druga skupina banan videti zelo podobno, so bile banane veliko bolj zrele in primerne le za peko bananinega kruha.

@that40yearguy How shriveled can they get? ???? #tips #todayilearned #that40yearguy #noway #aintnoway #todayilearned #todaywelearned #wow #yes #tricks #hacks #hack #tipsandtricks ♬ Family Guy - TV Theme Song Library

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija