PRI JELŠANAH IZGUBIL OBLAST NAD CISTERNO: Zaneslo ga je čez polno črto, oplazil drugi tovornjak

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 38 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 133 klicev. Obravnavali so devet prometnih nesreč, v dveh so bili udeleženci lažje poškodovani. Policisti so zasegli tudi eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in tatvino. Trikrat so intervenirali zaradi kršitve javnega reda in miru, enkrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Posredovali so še zaradi nezakonitih prehodov državne meje.

Fotografija je simbolična.

Na cesti Dolenji potokJelšane je včeraj popoldan zaneslo cisterno, ki jo je peljal 48-letni voznik iz Litije. Zaradi neprilagojene hitrosti glede na stanje vozišča in razmere na cesti je izgubil oblast nad polpriklopnikom, ki je začel bočno drseti preko neprekinjene ločilne črte. Pri tem je z zadnjim odbijačem oplazil desni bok tovornega vozila, ki je pripeljal iz nasprotne strani. Po oplaženju sta se voznika ustavila na bližnjih izogibališčih. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Včeraj popoldne so v Gabrovici pri Komnu zasegli osebni avto 40-letniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Ponoči so vlomil v gostinska lokala v Dekanih in v Ankaranu. V obeh primerih so ukradli blagajniški minimum.

Na območju PU Koper so od torka, 29. oktobra 2019. od 6. ure, do danes, 30. oktobra 2019, do 6. ure, obravnavali 18 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo s Hrvaško. Policijska postaja (PP) Sežana je obravnavala sedem oseb, PP Ilirska Bistrica šest oseb in PPIU Koper pet oseb. Postopki še potekajo.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija