PRIMORSKI STRELEC MED NAJBOLJŠIH DESET: Ankarančan Denis Vatovec odlično zaključil prvi dan svetovnega pokala v trap streljanju

Svet

Izkušeni slovenski strelec v trapu Denis Vatovec je na desetem mestu po dveh serijah letošnje četrte tekme za svetovni pokal v Kairu. Enainpetdesetletni Primorec je prvi dan tekmovanja zadel 48 od možnih 50 letečih tarč, z zadetkom več so v vodstvu Avstralca James Willett in Nathan Argiro, Portugalec Jose Bruno Faria ter Italijan Simone Prosperi. 

Poleg Vatovca nastopata še dva slovenska strelca. Boštjan Maček (44) je po dveh serijah na 64., Tomaž Blazinšek (43) pa na 74. mestu v konkurenci 119 strelcev.

Edina slovenska predstavnica Jasmina Maček je po prvem dnevu tekmovanja na 19. mestu, potem ko je zadela 44 glinastih golobov. V vodstvu sta Avstralka Penny Smith in Španka Mar Molne Magrina, obe sta zadeli po 47 letečih tarč.

V sredo bosta v prestolnici Egipta na sporedu dve seriji, v četrtek pa bo še zadnja serija 25 strelov ter veliki finale najboljših strelk in strelcev iz kvalifikacijskega dela tekmovanja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija