'PRODAJALCI MOTORNIH DELOV' OKRADLI BABICO IZ STRUNJANA: Izginil je zavitek z 9.300 evri gotovine

Kronika

Včeraj ob 11.07 je koprske policiste poklical občan, ki je prijavil, da so okradli njegovo babico v Strunjanu. Kot je povedal, ga je babica poklicala in povedala, da so pri njej v hiši trije neznanci, ki prodajajo plastiko za motorna kolesa znamk Honda in Kawasaki. Ker je mislila, da je vnuk navedeno naročil, ga je poklicala. V času pogovora z vnukom je eden od trojice neznancev izkoristil babičino nepozornost in iz enega od prostorov v hiši ukradel zavitek, v katerem je bilo 9.300 evrov gotovine. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Fotografije so simbolične.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah posredovali v 69 primerih, na številko 113 so prejeli 177 klicev. Obravnavali so 13 prometnih nesreč z materialno škodo in tri z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali eno drzno tatvino, tri tatvine, tri goljufije, dve poškodovanji tuje stvari in kaznivo dejanje grožnje. Zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali sedemkrat.

Na Škofijah je prišlo do prepira med sorodniki, policisti so 23-letnici izdali plačilni nalog. Do družinskega prepira je prišlo tudi v okolici Sežane, kjer so plačilni nalog izdali 52-letniku.

V enem od portoroških hotelov je 82-letni Avstrijec zmerjal receptorki in nanju vpil, eno je odrinil, v drugo pa vrgel ključe. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

Prometne nesreče

Iz izolske urgence so včeraj obvestili policijo, da imajo v oskrbi 16-letnika, ki je padel s kolesom. Najstnik se je vozil po Hrpeljah, zaradi neprilagojene hitrosti je izgubil oblast nad kolesom in padel. Pri padcu se je lažje poškodoval. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 23.00 so na izolski urgenci imeli v oskrbi 70-letnika, ki se je s kolesom peljal iz smeri Baredov proti Gažonu. Nasproti se je pripeljala neznana voznica avtomobila, ki ga je oplazila. Moški je padel in se pri tem lažje poškodoval.

Fotografija je simbolična. Foto: Facebook/PGD Materija

Požar vozila

Ob 20.19 so policisti dobili obvestilo, da na počivališču Ravne gori avtomobil. Kot se je izkazalo, se je med vožnjo pričelo iz vozila kaditi, zato je voznik ustavil na počivališču. Zagorel je DPF filter. Požar so pogasili gasilci PGD Materija.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija