PROSTA DELOVNA MESTA V AGRARII KOPER: Prodaja, strežba in skladiščenje

Koper

Pridružite se ekipi Kmetijske zadruge Agraria Koper, ki išče nove sodelavce! Ponujajo vam priliko za delo na treh prostih delovnih mestih, kjer se lahko izkažete in razvijete svoje talente. Če iščete stabilno delovno okolje in želite postati del uspešnega podjetja, ne zamudite te priložnosti!

Fotografija je simbolična.

Prodajalec m/ž:

Ste komunikativni in radi svetujete kupcem? Vam je všeč delo v trgovini? Kmetijska zadruga Agraria Koper ima za vas odlično priložnost! Na delovnem mestu prodajalca boste skrbeli za prodajo blaga, svetovali kupcem, zlagali in sortirali blago ter opravljali blagajniško poslovanje. Zahtevajo IV. stopnjo izobrazbe trgovske ali druge ustrezne smeri ter vsaj eno leto delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih. Samostojnost, organiziranost in vozniški izpit kategorije B so tudi prednosti, ki jih iščejo. Prijave pošljite na kadrovska@agraria-koper.si.


Natakar m/ž:

Ste prijazni in imate izkušnje v gostinstvu? Se radi ukvarjate s strežbo in skrbite za zadovoljstvo strank? Na delovnem mestu natakarja boste sprejemali naročila in stregli strankam v baru Torkla. Poleg tega boste skrbeli za red in čistočo lokala ter opravljali blagajniško poslovanje. Zahtevajo IV. stopnjo izobrazbe, in sicer gostinske, turistične ali druge ustrezne smeri ter vozniški izpit kategorije B. Samostojnost, organiziranost in prijaznost do strank so ključne lastnosti, ki jih iščejo. Ne zamudite te priložnosti in pošljite prijavo na kadrovska@agraria-koper.si.


Skladiščnik m/ž:

Ste organizirani in radi delate v skladišču? Na delovnem mestu skladiščnika boste odgovorni za nakladanje, razkladanje in premeščanje blaga ročno ali z viličarjem, pripravo blaga ter pomoč pri pripravi komisionov. Zahtevajo IV. stopnjo poklicne izobrazbe ter izpit kategorije B. Samostojnost, organiziranost in prijaznost do strank so lastnosti, ki jih iščejo. Če imate tudi izpit za viličarja, je to prednost. Prijave pošljite na kadrovska@agraria-koper.si.

Za vsa delovna mesta nudijo zaposlitev za določen čas treh mesecev z možnostjo podaljšanja. Ponujajo vam varno, stabilno in dinamično delovno okolje, kjer lahko razvijate svoje talente. Ne zamudite priložnosti za delo v Agrarii Koper, priznanem podjetju s tradicijo. Prijavite se zdaj na kadrovska@agraria-koper.si in postanite del njihove uspešne ekipe! Rok prijave na delovno mesto: do 27. junija 2023.