PROSTITUTKA RAZKRILA MOŠKE SKRIVNOSTI: Najpogostejše laži, s katerimi prikrivajo nezvestobo (FOTO, VIDEO)

Trendi

Prostitutka, ki se druži le s poročenimi moškimi, je razkrila najpogostejše laži, s katerimi prešuštniki prikrivajo svojo nezvestobo. Amy Kupps iz Severne Karoline je začela ljubimkati s poročenimi moškimi potem ko jo je prevaral njen bivši mož. Trdi, da so starejši moški bolj romantični in divji v postelji, še posebej, če se počutijo zanemarjene s strani svojih partnerk.

"Nocoj se dobim s prijateljem na pijači, a ne čakaj me, ker bi se lahko zavleklo."

Med najpogostejše načine, s katerimi prevaranti poskušajo prikriti svojo nezvestobo, spadata namišljeno druženje s prijateljem in nejasne podrobnosti domnevnega srečanja. To jim daje možnost, da se vrnejo domov, kadar koli želijo.

"Imam sestanke in/ali ves teden sem na službenem potovanju."

Če vaš partner običajno ne hodi na službena potovanja, je to očiten znak varanja. Če opazite, da dela na praznike, njegovi sodelavci pa so prosti, je morda na dopustu z drugo žensko.

View this post on Instagram

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)

"Imam novo kreditno kartico, vendar je samo za posel."

Ko v njegovi denarnici odkrijete novo kartico, je to verjetno tista, s katero razvaja svojo ljubico.

"Ne kliči me na služben telefon, saj se moj šef razburi, če prejemam osebne klice."

Ali obstaja službeni telefon, ki ga vedno hrani na kakšnem skrivnem mestu? Če je odgovor pritrdilen, je to jasen znak, da gre za nezvestobo, poroča Daily Mail.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
monty |  26 .03. 2022 ob  16: 22
-3
Moj pokojni urolog mi je vedno pravil “moski mora imet vsaj 21 izlov v enem mesecu” zato mi je priporocal da naucim zeno mi po agat ali da si najdem drugo..