PTIČJA PERESA, KI RAZKRIVAJO VAŠA NAJGLOBLJA HREPENENJA: Katero vam najprej ujame pogled? (FOTO)

Trendi

Ste vedeli, da z analizo čisto preprostih odločitev in izbir lahko veliko izveste o svojih najbolj globokih željah, pričakovanjih in hrepenenjih? Če bi radi kar najbolje spoznali svojo osebnost, vključujoč celo vam skrite želje, poglejte spodnjo sliko štirih peres. Brez pomisleka izberite tisto pero, ki vam je najbolj všeč in spoznajte, kako izbor definira vas in vaša hrepenenja.

Prvo pero

Če vam je v oči najprej padlo to, ste vsega naveličani. Veliko delate, kljub temu ste vedno brez denarja. Stalno ste pod pritiskom in ne morete se sprostiti ter zadihati s polnimi pljuči. Posledično ta izbira nakazuje na vašo željo po varnosti, ki je v vaših očeh temelj za kvalitetno življenje. Težite k materialni stabilnosti in k toplemu domu, kjer bi vas nekdo čakal po napornem dnevu.

Drugo pero

Izbira drugega peresa nakazuje na osebo, ki se počuti ujeta v zapletenem življenju. Okoli vas se veliko dogaja in vedno imate občutek, da ne morete vsega dohajati. Vse, kar si želite, pa je preprosto življenje brez stalnih pretresov in zapletenih odnosov. Prezirate laži in manipulacije, ne marate hinavščine in pričakujete predvsem odkritost ter duševni mir, piše Sensa.hr.

Tretje pero

Če vam je pogled najprej ujelo tretje pero ste oseba, ki hrepeni po stalnih spremembah in bi rada začinila življenje, saj se vam to zdi nekoliko monotono in dolgočasno. Hrepenite po kreativnosti, adrenalinu, privlači vas sijaj, želite biti obkroženi s pisanimi barvami ter zabavnimi in veselimi ljudmi. Sanjate o novih izkušnjah, ki bi obogatile vaše življenje, ne marate pa toksičnih in negativnih oseb.

Četrto pero

Ste oseba, ki praviloma malo prehitro obupa in vrže puško v koruzo. Odlični ste pri začenjanju projektov, imate dobre ideje, ko pa pride na vrsto njihova realizacija, niste najbolj dosledni. Vaše misli stalno begajo in hitro se vsega naveličate. Vaš izbor nakazuje na pomanjkanje koncentracije, v življenju pa najbolj hrepenite po podpori ljudi, s katerimi bi se lahko pogovarjali o vsem in ki bi vas usmerjali ter spodbujali v poslovnih in osebnih zadevah, ki jih sicer neredko puščate nedokončane.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija