RAZVPITA STARLETA DENISE DAME: "Dosegla sem dno, umikam se iz javnega življenja"

Trendi

Slovenska starleta Denise Dame se preko družbenih omrežij, kot sta Instagram in Facebook, trudi poskrbeti, da je v središču pozornosti. Veliko pozornosti je zagotovo požela na podelitvi nagrad Žarometi, kjer je imela incident, ko nagrada ni šla v njene roke, radijski voditelj Denis Avdić pa ji je namenil opazko: "Umrl je Demeter Bitenc in mislim, da je bog vzel napačnega človeka." Danes je sporočila, da se umika iz javnega življenja.

Po opazki, ki jo je dobila na že omenjeni podelitvi nagrad, se je Denise namenila v srbski resničnostni šov. Zadnja leta Korošica živi v Beogradu in danes je sporočila, da se umika iz javnega življenja in da bo poskrbela za svoje duševno zdravje.

Don’t worry guys, the queen is alive & doing well. ????

Objavil/a Denise Dame dne Torek, 2. april 2024

"Sinoči sem dosegla dno dna. Želim se opravičiti vsem, ki sem jih prizadela z zlorabo bromazepama (op. a. pomirjevalo, uspavalo), alkohola in drugih substanc, izsiljevanjem in pretiranim žuranjem. Umikam se iz javnega življenja in družbenih omrežij, da bi se osredotočila na izboljšanje svojega duševnega zdravja," je sporočila.

V začetku leta je Denise razkrila mnoge zdravstvene težave, a kot je navedla, o podrobnostih ne želi govoriti, ker "noče dati zadovoljstva sovražnikom, ki se veselijo njene nesreče". Lani je bila tudi žrtev fizičnega napada.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija