RDEČE PENTLJE V STAREM DELU KOPRA: Prijetna presenečenja, "ki jih lahko pričarajo le lokalni ponudniki" (FOTO)

Koper

Kdor bo v predprazničnih decembrskih dneh obiskal staro mestno jedro Kopra, bo opazil rdeče pentlje, ki krasijo nekatere poslovne prostore.

"Na pobudo posameznih podjetnikov smo trgovci, gostinci in obrtniki Kidričeve, Čevljarske in Župančičeve ulice združili moči in na svoj način pripomogli k decembrskemu prazničnemu vzdušju. Ob tem pozivamo Koprčanke, Koprčane in druge obsikovalce, da se sprehodijo po okrašenih ulicah našega mesta in začutijo čas pričakovanja božičnih in novoletnih praznikov. Obljubljamo, da bodo deležni marsikaterega prijetnega presenečenja, ki ga lahko pričaramo le lokalni ponudniki," je o gesti povedal David Tomovski iz Zavoda Koper Otok.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  08 .12. 2023 ob  18: 25
novoletni blišč povzroča depresijo
nylarazgotra |  07 .12. 2023 ob  20: 15
11
Resniçno čestitke. Zelo lepo. Končno je Koper ko v pravljici, ima svoj čar kot ga majo italijani.
alfa |  07 .12. 2023 ob  16: 07
14
čestitke...vsaj to...kajti del Kopra ,ki pelje na železniško postajo,cel del Kopra pri glavnih oziroma večjih trgovskih centrih so tiste ceste ,pločniki kandelabri itd. brez vsakršnega sijaja,kot da je to že drugo mesto....leta nazaj je bilo moje mesto dosti lepše okrašeno..aja pa ne mi s temi raznimi kao šparanje energije itd...sami izgovori..... veseli december je samo 1x na leto