ŠE TRETJA ŽRTEV POŽARA V JESENIŠKI BOLNIŠNICI: Poškodbam podlegel bolnik, ki je bil prepeljan v Ljubljano

Kronika

Moški, ki je bil po januarskem požaru v jeseniški bolnišnici v kritičnem stanju, je v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana podlegel poškodbam, so danes sporočili iz Splošne bolnišnice Jesenice. Požar, ki je izbruhnil 29. januarja v eni izmed sob na negovalnem oddelku, je tako terjal tri žrtve.

Na negovalnem oddelku Splošne bolnišnice Jesenice je januarja izbruhnil požar.

Dve osebi sta umrli že na kraju dogodka, tretjo osebo, ki je bila prav tako v sobi, v kateri je izbruhnil ogenj, pa so po požaru s helikopterjem prepeljali v ljubljanski klinični center. Danes so v UKC Ljubljana jeseniški bolnišnici potrdili, da je umrl tudi bolnik, ki je bil premeščen v njihovo ustanovo. V jeseniški bolnišnici svojcem izrekajo iskreno sožalje.

V jeseniški bolnišnici so v ponedeljek po več kot mesecu dni sicer ponovno odprli oddelek za zdravstveno nego in oskrbo, ki je bil v požaru najbolj poškodovan. Soba, v kateri je izbruhnil požar, medtem še naprej ostaja zaprta.

Primož Donoša, vodja sektorja kriminalistične policije PU Kranj

Zaključuje se tudi kriminalistična preiskava o vzroku požara. Kot pojasnjujejo na Policijski upravi Kranj, bodo lahko podrobnosti pojasnili šele po zaključku vseh aktivnosti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija