SEVERINA OSTALA BREZ SKRBNIŠTVA NAD SINOM: Izraža hvaležnost za podporo in obljublja pomoč mamam v podobni situaciji (VIDEO)

Svet

52-letna Severina trenutno doživlja zahtevno obdobje po novi odločitvi Vrhovnega sodišča, ki vrača skrbništvo nad njenim sinom Aleksandrom očetu Milanu Popoviću. Kljub tej težki situaciji prejema podporo z vseh strani, in preko Instagrama je delila video s čustvenimi trenutki preteklih let, ki ga je prejela od uporabnika z imenom @severinartt.

"Včeraj sem prejela na tisoče sporočil. Vsako sem prebrala večkrat. Primer mojega otroka ni edini, pišejo mi številne mame, in iz te nočne more se rešujem tako, da jim obljubim, da jim bom pomagala. Iskreno, ne vem kako, ampak če je to klic od zgoraj, bom šla do konca. Hvala vsem za človečnost in ker ste mi pomagali s svojimi čudovitimi sporočili... Hvala tudi @severinartt za video," je zapisala Severina.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Številni so podprli Severino in ji namenili empatična sporočila: "Srce se mi trga," "Šli bomo na ulice, če bo treba, ne bomo se vdali", "Drži se, to se mora nehati", "Ti si kraljica", "Vse se bo uredilo", so le nekateri izmed mnogih, ki jih je prejela, poroča Showbuzz.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija