SEVERINA SPREGOVORILA O 'PORNIČU' Z JAHTE: "Takrat šest mesecev nisem zapustila hiše"

Svet

Pevka Severina Kojić (48) je povedala, da ji je bilo od začetka težko, a je preživela. Zdaj se ob omembi eksplicitnega video posnetka z jahte iz leta 2004 smeje. V daljšem intervjuju za srbsko revijo Nedeljnik je med drugim spregovorila tudi o spolnem nasilju in zlorabi.

'Pornič' je v javnost pricurljal kmalu po nastanku, Severina pa je bila takrat z Milanom Lucičem. Poudarila je, da ni res, da je video dala v javnost z namenom samopromocije.

"Nikoli nisem želela, da bi javnost videla moj intimen posnetek. To je bil velik šok. Nato sem o tem dala dva intervjuja. To je bilo to. Bilo je težko, vendar sem preživela. Nekaterim je zadeva zabavna še dandanes. Ko mi nimajo kaj povedati, mi potem omenjajo tisti nesrečni video z ladje," je dejala Severina. Takrat so jo podpirali mama in prijatelji.

"Moja Lepa Smoje me je takrat poklicala in rekla: 'Mala, kdo so ti punjetari (splitski izraz za nedorasle mladeniče)? Kdo si je to izmislil?' Peki me je nato poklical z namenom, da me nasmeje in rekel: 'No, ne moreš vsega posneti v enem kadru.' Arsen Dedić pa je telefonski pogovor začel na način: 'Kolegica, slišim, da potrebujete filmsko glasbo?’. Mama je bila najbolj precizna in je rekla: 'Daj no, hči, enkrat se bomo smejali. In danes se smejimo'," je povedala Severina.

"Takrat šest mesecev nisem zapustila hiše. Najprej je bilo obžalovanje, nato pa obsodba, ki sem si jo zaradi priljubljenosti izrekla sama," je dejala Severina.

Severina se je pred kratkim z Goranom Bogdanom in Hristino Popović pojavila v videospotu z naslovom Hejt SLOVEni, još ste živi?, ki je sestavni del kampanje proti sovražnemu govoru. Kolegice, ki so javno delile svoje izkušnje s spolnim nadlegovanjem, zelo podpira.

"Milena Radulović, Danijela Steinfeld in Merima Isaković so zelo pogumne. To je veliko olajšanje za vse ženske. Na Hrvaškem je to sprožilo plaz na fakultetah, zlasti na Akademiji dramske umetnosti. Grozno, vendar zdaj se o tem javno govori," je dejala Severina.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ZigaZois |  18 .04. 2021 ob  18: 31
Tudi nekatere punce se menda rade snemajo in objavljajo na . . . , kar je neumno, če s tem ne prislužijo ničesar.
Ne vem zakaj bi si kdo želel, da bi ga drugi gledali. Tudi snemanje za lastno rabo nima nobenega smisla. Če si pozabil/a kako je bilo lepo, ponovi vajo (večkrat) in je problem rešen - brez posnetkov, ki bi lahko prišli v javnost.
Piero Panin |  17 .04. 2021 ob  14: 06
Ma se nobeni zenski ne zdi sumljivo da moski snema akcijo?
Kaj si v pornicu....