SILOVITO ČELNO TRČENJE PRI KOZINI: Tretje vozilo odbilo čez ograjo (FOTO)

Kronika

V nedeljo nekaj pred 21.00 so na primorski avtocesti iz smeri Kopra proti Ljubljani na izvozu za Kozino čelno trčila tri osebna vozila. V prometni nesreči se je poškodovalo šest oseb, pišejo na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje. Kot poročajo gasilci PGD Materija, sta silovito čelno trčila voznica in voznik dveh nasproti vozečih osebnih avtomobilov. Ob tem je prišlo še do trčenja v tretji osebni avtomobil, ki je vozil iz smeri Kopra proti Ljubljani, slednjega pa je po trčenju odbilo čez zaščitno ograjo. V nesreči so bili vsi trije vozniki in še tri sopotniki telesno poškodovani.

V nedeljo ob 21. uri je 24-letna voznica vozila po avtocesti iz smeri Postojne proti Kopru. Pri Videžu, kjer je delovišče, je zapeljala desno na nedokončan del ceste in nato sunkovito zavila v levo. Pri tem vozila ni mogla več obvladati in je zapeljala na nasprotno stran avtoceste, kjer je na levem pasu trčila v osebni avtomobil, ki ga je pravilno v smeri proti Postojni vozil 27-letni voznik. Po trčenju je vozilo 27-letnika trčilo v osebni avtomobil, ki ga je po desnem pasu svtoceste, prav tako v smeri Postojne, vozil 33-letni voznik.

V prometni nesreči so bili trije vozniki in trije potniki lažje telesno poškodovani. Povzročiteljici bo izdan plačilni nalog, so sporočili s policijske uprave Koper. Promet je bil oviran do 23. 35 ure.

Posredovali so gasilci PGD Materija in gasilci iz gasilske brigade Koper. S tehničnem posegom so odprli vozilo ter nudili prvo pomoč poškodovanim do prihoda reševalcev NMP Sežana, še piše na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija