SINU DOVOLI, DA JO GLEDA MED TUŠIRANJEM: Mama trdi, da v tem ne vidi težav (FOTO)

Trendi

Emma Dickson dovoli svojemu štiriletnemu sinu Teddyju, da vstopi v kopalnico, medtem ko se tušira, in trdi, da v tem ne vidi težav. Namreč meni, da je "pomembno, da se počutimo sproščeno drug ob drugem", še posebej, ko je njen sin še mlad. 40-letna mama pravi, da Teddyju ne bo vedno dovolila, da jo gleda golo, ampak da za zdaj ni problema.

Emma, Teddy in Dougie Dickson

Dejala je: "Mislim, da je žalostno, ko ljudje mislijo, da je to neprimerno - ko je tvoj otrok star štiri leta, ni problema. Verjetno bom začela vztrajati pri zaklepanju vrat na koncu tega leta, ko bo začel hoditi v šolo. Otroci povedo stvari, in nočem, da bi v razredu govoril o tem, kako je mamica ves čas gola," poroča WalesOnline.

"Pomembno je, da smo sproščeni drug ob drugem, saj otroci hitro odrastejo. Ne želim, da bi se začel sramovati svojega telesa." Emma je pojasnila, da nima težav s tem, da jo v tuš kabini vidi njen 35-letni mož Dougie, ali njun sin. Mama je dejala, da je, tako kot večina staršev, svojega sina kopala, ko je bil dojenček, in čeprav tega zdaj ne počne več, ne vidi problema, če vstopi v kopalnico, ko je tam.

Dodala je, da se otroci Teddyjeve starosti pogosto "še vedno preprosto gibljejo goli" in da noče, da bi njen sin prehitro odrastel. Namesto tega bo postopoma prešel na več zasebnosti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  27 .03. 2024 ob  10: 27
Kaj je tukaj sporno in nemoralno?