SISTEM SAM SEBI NAMEN!? Grozljivo in pretresljivo trpinčenje Koprčanke s strani nekdanjega partnerja (FOTO)

Kronika

Na Facebooku je novinarka Eugenija Carl razkrila zgodbo o objokani, obupani, prestrašeni in zlomljeni Koprčanki, ki ji nekdanji partner že tri leta uničuje življenje. Zasleduje jo in ji uničuje premoženje, ženska pa se zaradi strahu pred njim takoj po službi zapre v stanovanje do naslednjega dne. Posledično je ostala brez družabnega življenja, za njene muke in trpljenje pa naš sistem nima posluha.

Obupano in prestrašeno Koprčanko naj bi njen nekdanji partner že kar tri leta zasledoval in ji uničeval premoženje. Kot je zapisala Carlova, ji tedensko poškoduje avto, reže gume, praska karoserijo, v šipe stanovanja meče kamne, na zidove piše žaljivke, pred dnevi ji je vhodna vrata polil s kislino. Kamera naj bi ga posnela, kako se ponoči s svetilko plazi okoli vhodnih vrat njenega stanovanja. Čeprav se Koprčanka seli iz stanovanja v stanovanje, jo zasledovalec vedno znova najde. Ženska je ostala brez družabnega življenja, saj se takoj po službi zaradi strahu pred zasledovalcem zapre v stanovanje do naslednjega dne.

"V treh letih je spoznala vse nivoje pekla," dodaja Carlova, ki poudarja, da je naš sistem v vseh teh letih še vedno ni zaščitil pred nevarnostjo. "Policija že tri leta piše zapisnike, pravosodje pa je obsedenca po zaslišanju spustilo na prostost. Ni dovolj teže. Ni dovolj nevaren." Carlova se ob tem sprašuje, kdaj bo za naš sistem 'dovolj nevarno', da bo žensko zaščitil. Bo to šele takrat, ko bo prišlo do najhujšega? Pri tem apelira na državo, naj se spremeni zakonodaja, še preden bi lahko padle nove žrtve.

Semafor s kiklco. Lepo. Prav. Podpiramo enakopravnost. Skrb za ženske. Ampak, ali se lahko iz simbolne ikonografije...

Posted by Eugenija Carl on Friday, November 8, 2019

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
max |  02 .12. 2019 ob  18: 11
Ni zastonj rek "Lepe ženske, ljubijo barabe" , po posnetkih pa se vidi, da je tip prepoln steroidov in je očitno gledal preveč porničev, poleg grozljivk. Upajmo, da si gospodična opomore in sreča v življenju kakega normalnega deca.
clemente |  09 .11. 2019 ob  11: 18
18
pa dejte sliko od tipa gor..nej ga svet vidi, obala itak majhna..dvomim da se mu bo pol dalo...pero zakaj je prišlo do tega pa nevemo.. hehe
Kukuruz |  08 .11. 2019 ob  22: 12
38
To nima nic veze z ljubeznijo,oseba ima tezko motnjo,zaradi katere ona ne more normalno zivet in bo imela se leta tezave z tem.
Drek gleda policijo in postopke,eno bando navijacev ki se med vikendi rada sprosti naj ga prime v roke,nekaj jim das za spodbudo in fantina si ne bo upal it ven iz stanovanja.
td |  08 .11. 2019 ob  21: 07
34
Res grozljivao brat, ampak tukaj spadajo v zapor istočasno še vsi tisti, od prvega do zadnjega, ki tega psihopata niso do sedaj spravili za rešetke ali na prisilno zdravljenje. In vsi tisti, ki pišejo zakone, ki kaj takega omogočajo, da se dogaja.
bubobubo |  08 .11. 2019 ob  20: 27
28
za takšne pojave sta dve opciji ....ali zapor ali prisilni jopič, pri nas pa tip prosto leta okrog in seje strah in škodo
Prognostik |  08 .11. 2019 ob  18: 45
74
Povejte javno ime i priimek od tega tipa. Mogoče bo padel na nos.