ŠOFER AVTOBUSA UMRL ZA VOLANOM NA AVTOCESTI: Pravi čudež, kako je še uspel zaustaviti

Kronika

Prava drama se je danes odvila na avtocesti v Dalmaciji. Šofer avtobusa je peljal poln avtobus mladih nogometašev na tekmo v Biograd, kamor pa niso prispeli. V bližini avtocestnega počivališča Pristeg je nenadoma začel zavirati, postal je bled in očitno je bilo, da ga je obšla slabost. Prvo pomoč mu je takoj nudil klubski fizioterapevt, ki ga je pričel oživljati. V petnajstih minutah so prispeli na kraj reševalci nujne medicinske pomoči, a mu žal ni bilo več pomoči. Umrl je na kraju.

V vsej tragediji pa je bila velika sreča, da je šofer le nekaj sekund pred smrtjo uspel ostati toliko priseben, da je zapeljal na tretji vozni pas za počasna vozila in avtobus prislonil na obcestno ograjo, kjer se je zaustavil.

Kot so povedali pretreseni mladi nogometaši, so opazili, da s šoferjem nekaj ni v redu. Uspel je zaustaviti avtobus, nato pa so mladeniči priskočili na pomoč, ugasnili motor vozila in zategnili ročno zavoro. Ker je bil avtobus naslonjen na ograjo, niso mogli takoj odpreti vrat. Klubski fizioterapevt je takoj začel z oživljanjem, vendar moškemu ni bilo več pomoči.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  20 .11. 2023 ob  12: 50
-1
Iznenaditis