SREDI NOČI TAKO KRIČAL V PORTOROŽU, DA JE PRIŠLA POLICIJA: Pobeg se mu ni posrečil

Kronika

Včeraj ob 3.40 so bili policisti obveščeni, da v Portorožu vpije moški, ki je poškodoval zapornico parkirišča. Šlo je za pijanega 46-letnika, ki se ni želel pomiriti niti potem, ko so na kraj prišli policisti. Na koncu je še pobegnil, a so ga uspeli ujeti. Odredili so mu pridržanje in izdali plačilni nalog.

Na območju Policijske uprave (PU) Koper so policisti v zadnjih 24 urah posredovali v 79 primerih, prejeli so 218 klicev na številko 113. Od tega je bilo 17 prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami. Zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali pet vlomov in pet tatvin, zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali v šestih primerih. 17 je bilo nezakonitih prehodov čez državno mejo.

V Kopru so včeraj dopoldne policisti zasegli avtomobil 46-letniku, ker ni imel vozniškega dovoljenja.

Ob 11.20 je 60-letni voznik avtomobila v Kopru odvzel prednost 42-letniku na električnem skiroju. Ta je padel in se lažje poškodoval, prepeljan je bil v izolsko bolnišnico, kjer so mu opravili hitri test na mamila – bil je pozitiven na opijate in benzodiazepin. Obema so izdali plačilni nalog.

Ob 11.50 so v Postojni ustavili 37-letno voznico avtomobila, ki ji je hitri test na mamila pokazal prisotnost kokaina. Strokovni pregled je odklonila. Čaka jo obdolžilni predlog.

Ob 18.10 so v Piranu domačinki ukradli skiro. Na osnovi opisa storilca so hitro izsledili 43-letnika. Skiro so mu zasegli in ga vrnili lastnici, moškega pa čaka kazenska ovadba.

Ob 2.50 se je v poslovnem objektu na Starodu sprožil alarm. Izkazalo se je, da so vlomili v trgovino, iz katere so odnesli več parfumov višjega cenovnega razreda. Preiskava je v teku.

V Izoli so vlomili v parkomat, iz katerega so ukradli drobiž, je pa na parkomatu nastala velika škoda.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija