STARŠA SE ISKRENO ZAHVALJUJETA PORODNIŠNICI SB IZOLA: "Od trenutka, ko smo prispeli, smo bili deležni izjemne skrbi in pozornosti"

Izola

V medijih običajno končajo ne ravno prijetne zgodbe v povezavi z zdravniki in delovanjem bolnišnic, ko tisti, ki se čutijo oškodovani in prizadeti, iščejo pravico in zadoščenje. Tokrat je drugače. Na naše uredništvo se je obrnil Andrej Bertok, ki se po rojstvu dvojčkov v porodnišnici Splošne bolnišnice (SB) Izola, želi v imenu celotne družine zahvaliti tamkajšnjemu osebju.

Januarja letos je pediatrični oddelek SB Izola namenil del denarja, ki ga je klet Vinakoper zbrala na decembrskih dobrodelnih dražbah barik sodčkov za nakup novih posteljic za novorojenčke.

"V imenu naše družine želimo izraziti iskreno hvaležnost celotni ekipi porodnišnice SB Izola za vso podporo ob rojstvu najinih dvojčkov Amadee in Gabra. Vaša strokovnost, prijaznost in predanost so nam pomagali skozi ta pomemben dogodek, za kar vam bomo vedno hvaležni," je zapisal.

"Od trenutka, ko smo prispeli v bolnišnico, smo bili deležni izjemne skrbi in pozornosti. Vsak član osebja, od medicinskih sester in babic do zdravnikov, z zdravnico Andrejo Komac na čelu, je pokazal profesionalnost in empatijo, ki sta močno prispevala k naši pozitivni izkušnji. Delo osebja presega zgolj izpolnjevanje dolžnosti," je dodal in zaključil:

"Človečnost in profesionalnost sta naredili veliko razliko v našem doživljanju tega posebnega trenutka. Vaša pomoč nam bo za vedno ostala v lepem spominu. Z najlepšimi pozdravi Amadea, Gaber, Maja in Andrej Bertok."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Imperio  |  27 .05. 2024 ob  18: 40
Čestitke družinici.
Zvitalisica |  27 .05. 2024 ob  14: 06
25
Zelo lepo.... vedno samo kritika, negativa, crne misli ipd.
Nam soncek kar zaigra v srcu, ko preberemo take vesti, polne hvaleznosti.
Se toliko bolj, ker je tudi nasa druzina dozivela izjemnost, pozrtvovalnost in profesionalizem ekipe v porodnisnici SB Izola ter nam pomagala napisati najlepso mozno zgodbo, rojstvo najlepsega soncka na svetu! Hvala, globok naklon!