STARŠI OGORČENI: Ko so to videli, so izpisali otroka iz vrtca

Svet

Starši so svojo štiriletno hčerko izpisali iz vrtca, potem koso ji v vrtcu prebirali knjigo "Dedkov ponos", ki prikazuje dva moška v usnjeni fetiš opremi med poljubljanjem, s pasjimi ovratnicami in brazgotinami transeksualnih operacij. Knjigo je napisal zmagovalec nagrade Waterstones Children's Book Prize. Osebje vrtca je starša označilo za fanatika.

"Dedkov ponos" (v originalu Grandad's Pride) je delo avtorja in ilustratorja otroških knjig Harryja Woodgatea, ki uporablja zaimke oni/njih, označeno pa je bilo kot "primerno za branje 4+letnikov". Knjiga pripoveduje zgodbo o Milly, ki preživlja poletje v dedkovi hiški ob morju. Ko se Milly nekega dne igra na podstrešju, odkrije staro zastavo ponosa "dedka in dedka". Ko dedek razloži Milly, kaj je Pride (ponos), z Milly načrtujeta Parado ponosa v vasi.

Harry Woodgate

Will in Maria Taylor iz Hulla v vzhodnem Yorkshiru sta bila zgrožena, ko sta na straneh knjige "Dedkov ponos" opazila podobe moških, ki so delno goli v usnjeni opremi za suženjstvo.

Oče deklice je za Daily Mirror povedal: 'Identificirali smo dve sliki moških, ki so delno goli v usnjeni opremi za suženjstvo. Eden ima usnjen kos, tesno oblikovan okoli njegovega mednožja, skupaj s podvezicami, ki tečejo po njegovih stegnih. Ima tudi pasjo ovratnico z bodicami okoli vratu in škornje do kolen. Oba imata različne usnjene trakove okoli telesa. Glavna skrb je, da so bili otroci izpostavljeni vsaj dvema spolnima ali erotičnima podobama moških, ki niso primerne za njihovo starost, v opremi, ki jo je mogoče razumno opisati le kot "bondage/fetiš/BDSM" oprema." 

Anyone got a DEW...asking for a friend! ???? Schools are now just grooming center's , teachers are now groomers for...

Posted by Claire Calvert on Saturday, 19 August 2023

Na eni sliki so bili tudi trans moški z brazgotinami po "vrhunski operaciji", kar naj bi po mnenju staršev spodbujalo prezgodnje spremembe telesa. Kot je znano, "top-operacija" vključuje kirurško spremembo spola. 

Ko sta se starša obrnila na vrtec Genesis Pre School v Hullu s svojimi pomisleki glede odkrito seksualiziranih podob, sta bila šokirana, ko se osebje ni želelo opravičiti, ker je bila knjiga v kurikulumu; osebje je vsebino slik branilo in zanikalo, da so erotične ter trdilo, da otroci ne razumejo ali zaznajo erotičnih ali spolnih podob, saj ne vedo, kaj je erotika. 

This couple have removed their 4 year old daughter from a nursery she attends over concerns the books they’re exposing...

Posted by Steve Donnelly on Saturday, 19 August 2023

A oče vztraja; meni namreč, da otrokovo nerazumevanje ni opravičilo za izpostavljanje otrok seksualiziranim podobam. "Zdi se, da tisti, ki so odgovorni za zaščito, svoje odločitve o tem, kaj je varno in primerno, gradijo na podlagi tega, ali bo otrok prepoznal tveganje. A "zaznavanje" otroka ni razsodnik glede tega, kaj je starosti primerno ali varno," je prepričan dekličin oče.

Uprava vrtca je pri ponovnem pregledu knjigo iz programa umaknila z utemeljitvijo, da slike v knjigi niso primerne starosti otrok. Založnik kontroverzne knjige "Dedkov ponos", za katero kritiki trdijo, da vsebuje škodljiva skrita sporočila za otroke, pa meni, da so obtožbe "neutemeljene, globoko žaljive in homofobne".

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  23 .08. 2023 ob  14: 00
Na zalost jebtako, kot pravi tisti italijanski general, velika vecina se strinja, da je to ena svinjarija, a jo vlada in elite vztrajno vsiljujejo proti volji naroda. Prekleta banda izdajalska!
Kaj te briga  |  23 .08. 2023 ob  12: 02
15
Kar se dogaja je svinjarija prve vrste! Te ponosne, poslati na zdravljenje! Starša sta ravnala prav!
ManofSteel |  23 .08. 2023 ob  08: 56
Kvazi minister pederajs Maljevac vam je spisal podobno knjigo in to na račun davkoplačevalcev. Zdaj boste lizali ritke, ker je to pač pri levajzarjih v modi.
ManofSteel |  23 .08. 2023 ob  08: 51
To ste volili pederajsji levičarski...naj vam jih zdaj hebejo gobana ušiva.
Ištrijan |  22 .08. 2023 ob  16: 32
55
Nova realnost. Vsiljevanje nenormalnega kot nekaj normalnega