STE ROJENI ZA VODJO? To barva šminke pove o vašem karakterju

Trendi

Izbira barve šminke ni tako nedolžna odločitev, kot si nemara mislite. Barve lahko namreč precej povejo o naši osebnosti. Poglejte, kaj pomenijo.

Oranžna

Imate smisel za humor, svoj prosti čas pa najpogosteje preživljate s prijatelji ali spoznavate nove ljudi. Ste družabna oseba z razigrano osebnostjo, ki privlači pozornost ljudi. Drugi vas imajo radi zaradi vaših šal in pozitivnosti.

Rdeča

Neustrašni ste, kadar se morate spopasti z novimi izzivi. Ena najpomembnejših stvari za vas je uresničevanje sanj in vlaganje truda v to, da boste dosegli svoje cilje.

Roza

Dominirate v svoji skupini prijateljev. Če ima kdo kakšno težavo, se obrne na vas, saj ste polni razumevanja. Zelo ste ljubeznivi in sočutni, zato vas ljudje cenijo.

'Nude'

V življenju uživate v preprostih stvareh. Najbolj cenite iskrenost. Prijatelji vas imajo radi zaradi vaše osebnosti in sproščenosti.

Rjava

Na prvem mestu vam je družina. Več časa kot preživite z njo, bolj ste srečni. Radi imate tradicijo in uživate v spominih. Ste ljubiteljica nostalgije in zato morda tudi starih filmov, glasbe in mode.

Vijoličasta

Ko enkrat veste, kaj si želite, vam nič ne more preprečiti, da tega ne bi dobili. Nekateri bi rekli, da ste trdoglavi, vsekakor pa ste zelo odločni. Rojeni ste za vodjo in radi imate, da vas ljudje poslušajo in iščejo. Uživate v bitkah, za vas pa ne pride v pošte nič, razen zmage.

Črna

Ne zanima vas, kaj drugi govorijo o vas. Živite svoje življenje in želite biti neodvisni. Radi imate razmišljanje izven okvirjev.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija