STE VEDELI, DA IMA VAŠA HIŠNA ŠTEVILKA SKRITI POMEN? Preverite, kaj vam sporoča

Trendi

Numerologija je v nekaterih religijah vera v mistično oziroma ezoterično povezavo med števili in objekti ali živimi bitji, piše v Wikipediji. Pogosto se jo povezuje s simbolizmom, številkami, besedami in njihovim pomenom. V starih kulturah Egipta, Kitajske, Indije in Japonske so verjeli, da imajo številke magično moč, zato so svetovali, s katerimi številkami se je v življenju dobro obdati. Nekatere izmed njih so dane vnaprej, na primer številka, skrita v imenu in priimku ali datumu rojstva. Prav tako pa obstaja verovanje, da ima hišna številka vaše stavbe ali hiše skriti pomen za stanovalce.

Izračun

Če želite izvedeti svojo hišno številko, jo morate najprej zmanjšati na eno številko. Če je vaša hišna številka denimo 63, samo seštejte 6 in 3 in dobite končno številko 9. Če je vaše število 10, seštetje 1 in 0 in dobili boste 1. Če je vaša hišna številka 19, seštejte 1 + 9 je 10, nato še 1 + 0, kar daje številko ena. Je razumljivo, kajne?

No, sedaj, ko veste, katero je vaše število, pa si poglejte njegov pomen

Hišna številka 1

Prebivalci hišne številka 1 so običajno zelo izvirni in samostojni posamezniki. Pogosto imajo veliko idej, začenjajo nove projekte, se odločajo za posebne izzive v življenju – in večinoma z velikim uspehom. S finančnega vidika je to dobra številka, vendar lahko spodbuja tudi osamljenost njenih prebivalcev in njihovo kritiziranje drugih. Včasih prinaša tudi neodločnost glede pomembnih življenjskih odločitev. Zaželeno je, da hišo/stanovanje okrasite v odtenkih zlate, oranžne ali olivno zelene barve, tako namreč povečate njen pozitiven vpliv in zmanjšate negativni, piše na zanimljivostidana.com.

Hišna številka 2

To število simbolizira spremembe, zato se lahko velikokrat zgodi, da se ljudje odselijo iz tega doma in pridejo novi. Družini je v tem domu le redko dolgčas, saj se enostavno ustvari vzdušje pisanega družinskega doma. Običajno gre za prostor, ki spodbuja plodnost in zaljubljenost. Ljudje, ki živijo na tej številki, pogosto delajo od doma ali svoje delo prinesejo domov. Zanimajo jih lahko tehnologija, potovanja, alternativna medicina, astrologija ... Morebitni negativni vplivi so, da lahko zaradi naglice sprejemajo slabe poslovne odločitve ter da so v odnosih lahko preveč odvisni od drugih. Da bi povečali pozitiven in zmanjšali negativni vpliv številke doma, naj ga naredijo čim bolj zračnega – vnesejo več svetlobe in počistijo nepotrebne stvari. Predlagani so toni, kot so rjava, siva in bež. 

Hišna številka 3

To je simbol širitve, prenove in izboljšanja. Ljudje, ki živijo na tej številki, so pogosto perfekcionisti, običajno so prijazni, zvesti, z optimističnim pogledom na življenje, a tudi zadržani. Imajo dober smisel za humor in močan odnos do svobode, vere in družine. Znajo se obnašati ekstravagantno, v tem primeru lahko pride tudi do finančnih težav. Pogosto imajo veliko družino in radi uživajo. Modri ​​toni in les so dobrodošli v njihovem domu, da okrepijo ugodne vplive in hkrati zmanjšajo negativni vpliv števila.

Hišna številka 4

V tem domu se vedno kaj prenovi, spremeni ali kupi. Hkrati pa štirica svojim prebivalcem prinaša občutljivost, empatijo in duhovnost, zato izžarevajo veliko karizmo. Tudi konflikti so lahko pogosti, saj se ene sile borijo za stabilnost in druge za spremembe. To število doma zagotovo ni za krhke ljudi. To so ljudje, ki so navajeni delovati pod stresom. Kljub nežnejši zunanjosti imajo lahko veliko notranjo moč. Pomembno je, da v svojem življenju določijo prioritete in ne zanemarjajo ljudi, do katerih jim je resnično mar. Da bi zmanjšali negativne in spodbudili pozitiven vpliv, je dobro imeti v domu veliko sveč, rož in steklenih okraskov

Hišna številka 5

To število simbolizira harmonijo, ugodne misli in čustva. V tej hiši je izražena družabnost, ljudje jo obiskujejo, izmenjujejo informacije in se veliko smejijo. Solidarnost in stabilnost sta glavna blagodejna vpliva števila pet, gospodinje pa so običajno uspešne tako v zasebnem kot v poslovnem življenju. Svojo srečo gradijo počasi, vendar lahko premagajo vse ovire, če se osredotočijo na delo na sebi. Slaba stran številke je malomarnost, kot je kakšno pozabljanje ključev, ugašanje štedilnikov, likalnikov in podobnih stvari, zaradi česar so pogoste začasne nevšečnosti. Dober dodatek, ki bo okrepil pozitivno in zmanjšal negativen vpliv, so kovinski predmeti

Hišna številka 6

Ta številka simbolizira odločnost, trden odnos in ekstremnost. To je bodisi harmoničen kraj izjemne tišine ali kaotičen dom z veliko vpitja in nenehnih sprememb. Prav tako je lahko dom močnega razdora ali pa močne ljubezni in iskrene povezanosti. Številka šest deluje tako, da iz ljudi izvleče močna čustva in dobro deluje pri učenju novih stvari in predanosti hobijem, kot so kuhanje, fotografija, računalništvo ali obrt. V tem domu so ljudje lahko izjemno ustvarjalni. Za povečanje pozitivnega in zmanjšanje negativnega vpliva števila so dobri rumeni in svetlo zeleni odtenki ter velika udobna dnevna soba za zbiranje. 

Hišna številka 7

Ta številka je simbol sanjarjenja, domišljije in upora. V stanovalcih vzbudi veliko duhovnosti, pa tudi čustev in ranljivosti. Včasih bodo težko ločili resničnost od domišljije. Izstopali bodo s svojimi pogledi, ki ne ustrezajo mnenju večine. Po nekaterih interpretacijah se v domovih pod to številko velikokrat dogajajo paranormalne stvari. Ljudje, ki živijo v njem, se pogosto ukvarjajo s kakšnim umetniškim poklicem, imajo hišne ljubljenčke in so veliki perfekcionisti. Po naravi so v tem domu ljubeči in strasti odnosi, a lahko tudi konfliktni. Izogibati se morajo pretiravanju in razvadam na splošno. Dobro je dom opremiti s številnimi detajli v vijolični barvi, ki bodo zmanjšali negativni in okrepili pozitiven vpliv številke.

Hišna številka 8

Ta številka je simbol spoštovanja, stabilnosti in moči. Družini prinaša dober ugled, avtoriteto in celo slavo, pa tudi veliko odgovornost, ki jo imajo pogosto do drugih. Poskušajo ugoditi vsem. Skozi življenje se naučijo to početi na način, da s tem ne ogrožajo svojega počutja. Številka osem prinaša spoštovanje tradicionalnih vrednot, kot so družina, prijateljstvo, delo, ljubezen ... Kljub svoji stabilnosti ta dom potrebuje pogosta popravila in člane, ki ga dobro vzdržujejo. Za okrepitev pozitivnega učinka pa je dobro v dom vnesti veliko detajlov in okraskov, kot so slike in ogledala.

Hišna številka 9

Ta številka je simbol različnosti, ki se odraža v fizičnem izgledu doma z veliko prostorov in različnim dekorjem, kot tudi v raznolikosti ljudi, ki živijo pod isto streho. Ljudem, ki živijo v njem, navadno v življenju ne manjka iniciative, vedo, kaj hočejo in si to neposredno prizadevajo doseči. Imajo eno prav posebno razumevanje življenja in so izjemno iznajdljivi. V službi so običajno zelo uspešni, doma pa pogosto lahko tudi napeti. Kljub temu so navajeni živeti vznemirljivo življenje, sicer jim postane dolgčas. Za povečanje dobrega in zmanjšanje slabega vpliva števila je dobro povezati celotno hišo v eno celoto z belimi stenami in skupnimi detajli.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija