STE ŽE SLIŠALI ZA 'PSIHIČNO ŠTEVILO'? Razkriva najbolj skrite plati vašega značaja

Trendi

Obdaja nas ogromno števil in nekatera zbujajo še posebej veliko pozornosti, zlasti s strani numerologov. Eno od njih je tako imenovano psihično število. Numerologija je veda, ki ponuja vpogled v kotičke, kateri velikokrat ostanejo skriti. Značaj posameznika, njegovo obnašanje, razmišljanje in tudi tisto, kar se mu obeta v prihodnosti, se določa na podlagi različnih števil. Omenjeno psihično število razkriva najbolj skrite plati značaja, dobite pa ga povsem enostavno: vse, kar morate pogledati je dan vašega rojstva.

Če ste denimo rojeni 29.11. seštejte števili 2 in 9. Ker dobite dvomestno številko, seštejte še enici. Vaše psihično število je v tem primeru dve. Kaj pa to pomeni?

Število 1

Če ste rojeni 1., 19., ali 28. v mesecu, je vaše psihično število ena, kar pomeni, da vam vlada Sonce. Osebe s tem številom so kreativne, ambiciozne, zlahka sprejemajo odločitve, posebne pa so tudi zaradi neizmerne količine pozitivne energije, ki jo zlahka prenašajo na druge.

Število 2

Ljudem s tem številom vlada Mesec. Vsi, rojeni 2., 11., 20. ali 29. v mesecu so odlični prijatelji in vsaj enega od njih bi moral imeti v življenju vsakdo. So nežni in romantični, najpomembnejši odnos zanje pa je ljubezen.

Število 3

Osebam s tem številom vlada Jupiter in so rojene 3., 12., 21. ali 30. v mesecu. To so vsestranski posamezniki, večni optimisti, odločni in drugim vselej brez pomisleka pomagajo s svojim znanjem ter izkušnjami. Njihova največja šibka točka je razsipnost, saj uživajo v nakupovanju stvari, ki jih največkrat sploh ne potrebujejo.

Število 4

Osebam s tem številom vlada Uran. Rojene so 4., 13., 22., ali 31. v mesecu in oddajajo veliko pozitivne energije. To so odločni, pragmatični in učinkoviti posamezniki, ki se zlahka postavijo v kožo druge osebe, prav zaradi empatije pa delijo neverjetno dobre nasvete.

Število 5

Osebam, rojenim 5., 14., ali 23. v mesecu vlada planet Merkur. So vsestranski, cenijo prijateljstvo in premorejo zelo visoko inteligenco. Odlični so pri reševanju kakršnihkoli težav.

Število 6

Glavno besedo v življenju oseb s tem številom, torej rojenih 6., 15., ali 24. v mesecu, ima Venera. Gre za velikodušne, šarmantne in predane ljudi, ki imajo radi potovanja, nova poznanstva in izkušnje. Ker so zelo očarljive, k njim nasprotni spol vedno pristopi prvi.

Število 7

Osebe, rojene 7., 16., ali 25. v mesecu krasi skrivnosten značaj. Vlada jim Neptun in so izrazito poduhovljene. Veliko razmišljajo, analizirajo, raziskujejo, njihovi osnovni značajski črti pa sta sočutje ter požrtvovalnost.

Število 8

Obvladuje jih Saturn. Osebe, rojene 8., 17., ali 26. v mesecu so po naravi dobrovoljne, njihov obraz vselej krasi nasmeh. Težave doživljajo kot izzive in ne kot ovire, nič jih ne more vreči iz tira. Močno jih zanima vse, kar je povezano z mistiko in okultnostjo.

Število 9

Osebe, katerih psihično število je 9, obvladuje Mars. Rojeni so 9., 18., ali 27. v mesecu, premorejo veliko volje in moči, zanje ni nič nemogoče. So odlični motivatorji, njihovo življenjsko vodilo pa je pomagati drugim in jih usmerjati na pravo pot.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija