STE ŽE SPOZNALI VERJETNO NAJLEPŠO SLOVENKO VSEH ČASOV? To je Sara Sever (FOTO)

Trendi

Instagram je polepšala najnovejša senzacija - Sara Sever Fox. Z nekaj 1.000 sledilci na Instagramu, vendar le par objavami, predstavlja nov prelom v svetu vplivnic. Vendar pa Sara ni resnična oseba, temveč prva slovenska AI vplivnica. Njen videz je dovršen, pri čemer izstopa v različnih stilih oblačenja.

Čeprav je Sara vizualno impresivna, se postavlja vprašanje o inteligenci njenih besed. Njene izjave o ljubezni do same sebe namreč povzročajo vihanje nosov, saj dejansko nima čustev.

Sara seveda ni edina v tem trendu. Ena izmed najbolj prepoznavnih je Aitana Lopez, AI-vplivnica iz Barcelone, ki ima več kot 200 tisoč sledilcev na Instagramu. Ustvarjena je bila s strani španske oglaševalske agencije in prinaša velike denarce.

View this post on Instagram

A post shared by Aitana Lopez (@fit_aitana)

Mednarodna scena družbenih medijev je dodatno obogatena z Lil Miquelo, AI-superlepotico s kar 2.7 milijona sledilci.

View this post on Instagram

A post shared by Miquela (@lilmiquela)

Temnopolta Barbika, kot jo imenujejo, je Shudu Gram, AI-supermodel, ki spominja na afriško princeso. Na Instagramu ima preko 200 tisoč sledilcev.

View this post on Instagram

A post shared by Shudu (@shudu.gram)

Nov dodatek v svetu AI-vplivnic je Anna Indiana, pevka, ki je svoj prvenec doživela konec novembra. Čeprav ne izgleda ravno realno, predstavlja svežo dimenzijo v ustvarjanju virtualnih umetniških osebnosti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vid |  18 .12. 2023 ob  07: 15
Zdaj se bo bekam sele spipalo, ze tako niso vse glih vodotesne. Ma kadu lhko tekmuje sz AI.